«Κορωνο-πάρτι» στην Πάτρα: Ξεφάντωναν και ανέβαζαν βίντεο

Οι πελάτες αδιαφορούσαν για τα μέτρα προστασίας

πάρτι

Τι κι αν η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν από το ολικό lockdown, τι κι αν ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού αυξάνονται καθημερινά, κάποιοι δε λένε να συνειδητοποιήσουν πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση. 

Κορωνοϊός: Πάνω από 1,2 εκατ. οι θάνατοι παγκοσμίως

Στην Πάτρα το Σάββατο το βράδυ δεκάδες άνθρωποι συνωστίστηκαν σε γνωστό κέντρο νυχτερινής διασκέδασης, ο ιδιοκτήτης του οποίου διοργάνωσε πάρτι την ώρα που ο κορωνοϊός επελαύνει από τη χώρα μας. 

Σύμφωνα με το Tempo24.gr οι πελάτες ξεφάντωσαν χωρίς να κρατούν καμία απόσταση μεταξύ τους και χωρίς να φορούν φυσικά μάσκα, ενώ ανέβαζαν και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Κορωνοϊός: Ποια μέτρα θα ισχύουν από αύριο σε κάθε περιοχή της χώρας

Οι εικόνες αυτές προκάλεσαν την αγανάκτηση καταστηματαρχών εστίασης της Πάτρας, που τόνισαν πως τέτοια περιστατικά αμαυρώνουν τις προσπάθειες που κάνουν για αυστηρή τήρηση των μέτρων, ώστε να μη μπει λουκέτο στην εστίαση.

Καταστηματάρχες δημοσίευσαν βίντεο μέσα από το νυχτερινό κέντρο σε κλειστή ομάδα που έχουν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας:

Θεσσαλονίκη: Πιο σκληρά μέτρα προτείνει ο Βασίλης Κικίλιας

«Αν την ημέρα που ανακοινώθηκε το κλείσιμο της μισής Ελλάδας, κάποιοι επιλέγετε να γράφετε έναν ολόκληρο νομό, να πούμε πως απλά είστε απέναντί μας. Είναι απαράδεκτο να λειτουργείτε με τον τρόπο που φαίνεται στα live story πελατών σας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top