Σεισμός στη Σάμο: Συγκλονίζουν οι γονείς των δύο παιδιών

«Αγκαλιάστε τα παιδιά σας, δε γυρνάει πίσω ο χρόνος»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε το Σάββατο λουλούδια στο σημείο, όπου τα δύο άτυχα παιδιά έχασαν τη ζωή τους

Συγκλονιστικά είναι τα μηνύματα, που στέλνουν οι γονείς του Άρη και της Κλαίρης, των δύο παιδιών, που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του σεισμού των 6,7 Ρίχτερ την Παρασκευή στη Σάμο.

«Ζήστε την κάθε στιγμή. Αυτό είναι το μήνυμα μας. Δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος. Αγκαλιάστε όλοι τα παιδιά τους. Να τα αγαπάτε», αναφέρει η μητέρα της Κλαίρης, η οποία με τον σύζυγό της, συντετριμμένοι και οι δύο και τους γονείς του Άρη, συνάντησαν χθες στο δημαρχείο της Σαμου τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος τους εξέφρασε τα συλλυπητήρια και την συμπαράσταση του.

Το τελευταίο αντίο στην Κλαίρη και τον Άρη

Παράλληλα, ο πατέρας του Άρη, ο οποίος ήταν μαζί με τον πρωθυπουργό, όταν βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας, και του εξήγησε πώς ακριβώς ο τοίχος έπεσε και καταπλάκωσε τα δύο παιδιά, είπε στο Star πώς είχε επικοινωνήσει με τον γιο του δύο μόλις λεπτά πριν τον σεισμό.

Λουλούδια στο σημείο που «έφυγαν» ο Άρης και η Κλαίρη άφησε ο Μητσοτάκης

«Όταν έγινε ο σεισμός, πετάχτηκα έξω και τον ξαναπήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Είπα “δεν είναι δυνατόν, κάτι έχει συμβεί”», τόνισε.

Μιλώντας στον Σκάι, περιέγραψε την τραγική στιγμή: «Ο Άρης πήρε αγκαλιά την Κλαίρη για να την προστατέψει, αλλά δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, όλα έγιναν μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα, η πλάκα έπεσε κατευθείαν στα παιδιά και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν».

Οι κηδείες των αδικοχαμένων παιδιών γίνονται σήμερα στις 12 και στις 15.00.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top