Το τελευταίο αντίο στην Κλαίρη και τον Άρη

Στο νησί θα μεταβεί και η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη

Το τελευταίο αντίο στα δύο παιδιά, που βρήκαν τραγικό θάνατο την Παρασκευή, λέει σήμερα η Σάμος.

Ο Άρης και η Κλαίρης, ηλικίας 17 και 15 ετών, είχαν καθίσει σε ένα σκαλοπάτι, αφού είχαν τελειώσει το σχολείο τους, και συζητούσαν, όταν λόγω του ισχυρού σεισμού, έπεσε ένας τοίχος και τους καταπλάκωσε.

Η οικογένειά τους δεν τα έβρισκε για κάποια ώρα στο κινητό τους τηλέφωνο, ωστόσο υπήρχε η ελπίδα ότι όλα είναι καλά, καθώς λόγω του σεισμού υπήρχαν προβλήματα στις τηλεφωνικές επικοινωνίες.

Σάμος- Πατέρας 17χρονου: «Mίλησα με τον Άρη δύο λεπτά πριν τον σεισμό»

Όταν οι πυροσβέστες είδαν δίπλα από τον πεσμένο τοίχο πεταμένα τετράδια, αντιλήφθηκαν αμέσως ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Δυστυχώς, μετά από λίγο βρήκαν τα δύο παιδιά νεκρά, αγκαλιασμένα.

«Δύο ανθρώπινες ζωές χάθηκαν μέσα σε δύο δευτερόλεπτα. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος» είπε στο Star συντετριμένος ο πατέρας του Άρη και προσθέτει πως το κτίριο είναι εγκαταλελειμμένο δεκάδες χρόνια.

Λουλούδια στο σημείο που «έφυγαν» ο Άρης και η Κλαίρη άφησε ο Μητσοτάκης

«Δύο λεπτά πριν γίνει η σεισμική δόνηση, επικοινώνησα με τον γιο μου. Μου είπε ότι ήταν έξω κι άκουγα γέλια. Όταν έγινε ο σεισμός, πετάχτηκα έξω και τον ξαναπήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Είπα “δεν είναι δυνατόν, κάτι έχει συμβεί”. Από φίλο μου έμαθα ότι τα παιδιά ήταν σε ακτίνα 100 μέτρων από τον ΟΤΕ βάσει του σήματός τους. Πήρα αμέσως τον πατέρας της Κλαίρη και του είπα πως κάτι έχουν πάθει τα παιδιά» είπε ο πατέρας του αδικοχαμένου Άρη.

Στο σημείο άφησε χθες, Σάββατο, λουλούδια ο πρωθυπουργός, ο οποίος επισκέφτηκε τη Σάμο και, μάλιστα, συνομίλησε και με τους γονείς των δύο παιδιών.

Συγκλονισμένος από την τραγωδία ο πρωθυπουργός, άκουσε την περιγραφή του τραγικού δυστυχήματος από τον ίδιο τον πατέρα του Άρη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top