Καθηγήτρια για μη χρήση μάσκας: «Ποτέ δε θα εξέθετα κανέναν σε κίνδυνο»

Η 50χρονη δίνει τη δική της απάντηση μετά τη σύλληψή της

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η καθηγήτρια που συνελήφθη, καθώς κατηγορείται ότι δε φορούσε μάσκα στην τάξη. Η ίδια υποστήριξε ότι έμεινε έκπληκτη με όσα ακούστηκαν και έδωσε τη δική της εκδοχή, παρόλο που την ίδια ώρα οι μαθητές της δηλώνουν πως κορόιδευε τη χρήση μάσκας.

Συνελήφθη καθηγήτρια στην Αττική επειδή δε φορούσε μάσκα στην τάξη 

«Δεν είμαι αρνητής της μάσκας, ούτε του ιού. Εκπλήσσομαι ακούγοντας όλα αυτά. Λόγω αναπνευστικού προβλήματος που έχω, ανά τακτά χρονικά διαστήματα βγάζω για λίγο τη μάσκα και στη συνέχεια την αντικαθιστώ με άλλη. Έχω στην τσάντα μου τουλάχιστον τρεις μάσκες», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς λίγο μετά τη σύλληψή της, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star.

Από την άλλη, οι μαθητές αναφέρουν ότι έκανε… αστεία με τη μάσκα και ότι απέφευγε να τη φορά.

Η συμπεριφορά της αυτή οδήγησε τον διευθυντή να της κάνει μήνυση και να συλληφθεί.

«Ποτέ δε θα εξέθετα κανέναν μαθητή, αλλά ούτε και συνάδελφό μου σε κίνδυνο. Πώς θα μπορούσα να είμαι αρνητής όλης αυτής της δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε, όταν μέσα στο ίδιο μου το σπίτι, ζω με την υπερήλικη μητέρα μου, ενώ πρόσφατα έχω χάσει τον πατέρα μου;», φέρεται να είπε.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες ντοκουμέντο που ήρθαν στο «φως» τη δείχνουν μια «ανάσα» από μαθητής της, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.

Στην 52χρονη καθηγήτρια, σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Παιδείας, έχει επιβληθεί 6ημερη στέρηση μισθού, ενώ τη Δευτέρα δεν πήγε στο σχολείο.

Η γυναίκα θα δώσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top