Διεκόπη η δίκη των δύο ανδρών που κακοποίησαν σκύλο στη Νίκαια

Πώς είναι η υγεία του «Έκτορα»

Στο εδώλιο κάθισαν σήμερα οι δυο άντρες που κατηγορούνται για τη βάναυση κακοποίηση σκύλου σε δρόμο της Νίκαιας. Δεκάδες άνθρωποι, βρέθηκαν έξω από τα δικαστήρια, ζητώντας την τιμωρία τους, για τη φρικαλέα επίθεση στον ανυπεράσπιστο «Έκτορα». 

Νίκαια: Συνελήφθησαν οι δύο άνδρες για την άγρια κακοποίηση σκύλου

Ο 54χρονος εκπαιδευτικός που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε άγρια τον «Έκτορα», βγήκε από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Πειραιά, καθώς η δίκη διεκόπη για τις 6 Νοεμβρίου. 

«Έχουμε πολύ μέλλον ακόμα, ελπίζουμε την επόμενη Παρασκευή να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα» είπε η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του σκύλου, Ευαγγελία Τσανοπούλου.

Από το μεσημέρι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το τα δικαστήρια, ζητώντας τη σκληρή τιμωρία του καθηγητή, αλλά του άνδρα που είχε... βοηθήσει στη θηριωδία, χτυπώντας το ανυπεράσπιστο ζώο στο κεφάλι, με σκουπόξυλο.

Απολογήθηκε ο καθηγητής που κακοποίησε τον σκύλο στη Νίκαια

Στη δικαστική αίθουσα και μάλιστα στο βήμα υποστήριξης κατηγορίας, βρέθηκε και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είχε αρνηθεί να αναλάβει την υπεράσπιση του 54χρονου καθηγητή, χαρακτηρίζοντάς τον υπάνθρωπο.

Το ευχάριστο είναι πως το βασανισμένο σκυλάκι κάθε μέρα είναι και λίγο καλύτερα. Χθες, κατάφερε να κάνει την πρώτη του βόλτα στο Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων, Σχιστού, όπου όλοι έχουν βάλει στοίχημα να τον δουν ξανά  γερό και δυνατό!

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top