Τέλος στη ζωή του έβαλε ο ιδιοκτήτης γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο

Είχαν εντοπιστεί τρία κρούσματα κορωνοϊού στον οίκο ευγηρίας

Δείτε το ρεπορτάζ του Star σχετικά με τα κρούσματα που βρέθηκαν σε γηροκομείο στον Άγιο Στέφανο

Τέλος στη ζωή του με μία κυνηγετική καραμπίνα έβαλε ο ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας στον Άγιο Στέφανο, όπου τις τελευταίες ημέρες είχαν εντοπιστεί τρία κρούσματα κορωνοϊού.

Συναγερμός στον Άγιο Στέφανο: Εντοπίστηκαν κρούσματα σε γηροκομείο

Πιο συγκεκριμένα, στο γηροκομείο θετικοί είχαν βρεθεί δύο εργαζόμενοι και μία 88χρονη γυναίκα. 

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο 41χρονος ιδιοκτήτης κληρονόμησε πρόσφατα την επιχείρηση από τον πατέρα του και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Η ανάρτηση του δημάρχου 

Την είδηση του θανάτου του 41χρονου έκανε γνωστή μέσα από το Facebook ο δήμαρχος Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης. Στην ανάρτησή του έγραψε:

«Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δημήτρη Καμπανάρου, ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη».

Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε.

Ο Δ.Κ. υπήρξε ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία.

Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση.

Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Καλό Παράδεισο να έχει…»

Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων: «Ο Δημήτρης μας υπήρξε μοναδικός άνθρωπος»

Η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη» έκανε ανάρτηση στο Facebook με το δυσάρεστο γεγονός γράφοντας:

«Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως δυστυχώς, το πρωί της Τετάρτης, 21 Οκτωβρίου 2020, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας Δρ. Δημήτρης Καμπανάρος, η ψυχή της Νέας Θάλπης. Η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνεργάτες του στη Νέα Θάλπη, αισθανόμαστε βαθύτατη οδύνη για τον αδόκητο χαμό του. Ο Δημήτρης μας υπήρξε μοναδικός άνθρωπος, γιος και φίλος, υποδειγματικός επιστήμονας, εξαίρετος επαγγελματίας.
Tο κενό που αφήνει πίσω του δεν αναπληρώνεται..»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top