Δολοφονία στου Ρέντη: «Να μη βγουν έξω οι δολοφόνοι των παιδιών μας»

Αναβιώνει αύριο στο δικαστήριο η εκτέλεση των δύο αστυνομικών το 2011

Η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στου Ρέντη πριν από εννιά χρόνια, αναβιώνει αύριο, Τετάρτη, στον Άρειο Πάγο.

Ένας από τους καταδικασμένους ζήτησε να σπάσουν τα δις ισόβια που του έχουν επιβληθεί για την άγρια ανθρωποκτονία των δύο παλικαριών.

Μόνο στο Star: «Οι δολοφόνοι των παιδιών μας ζουν και βασιλεύουν»

Η μητέρα του ενός ξέσπασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου. «Είναι πολύ τραγικό οι δολοφόνοι να βγούνε έξω. Για εμάς προέχει η μεγαλύτερη τιμωρία» είπε η κ. Λεμονιά, μητέρα του Γιώργου Σκυλογιάννη. Η ίδια όπως και η μητέρα του Γιάννη Ευαγγελινέλη θα ξαναδούν αύριο τους ανθρώπους που καταδικάστηκαν για τη δολοφονία των παιδιών τους.

Οι δύο αστυνομικοί, ηλικίας μόλις 23 και 22 ετών, έχασαν τη ζωή τους σε μια ληστεία στου Ρέντη τον Μάρτιο του 2011 ενώ δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν. Για το μακελειό καταδικάστηκαν δύο άνδρες με ποινή δις ισόβια, ενώ ένας εκ των βασικών κατηγορουμένων αθωώθηκε, προκαλώντας την παρέμβαση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου. 

«Μέχρι τώρα δεν έχουμε ηρεμήσει. Δεν μας αφήνουνε. Πρέπει και εμείς καποια στιγμή και ο Γιωργάκης με τον Γιαννάκη να ηρεμήσει η ψυχούλα τους ότι η ελληνική δικαιοσύνη έπραξε το καθήκον της, τιμώρησε τους δολοφόνους» ανέφερε. 

«Δεν είσαι αθώος. Αφαίρεσες ζωές. Είσαι ένοχος και θα είσαι ώσπου να σαπίσεις στη φυλακή. Μας τα πήραν τα παιδιά μας απο την αγκαλιά μας, μας στέρησαν τη ζωή, μας στέρησαν τα πάντα» είπε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top