Δίκη Χρυσής Αυγής: Τι αναμένεται από τη Δευτέρα στο δικαστήριο

Θα έρθουν στο προσκήνιο και τα βραχιολάκια

Η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται τη Δευτέρα (19/10) με την πρόταση της εισαγγελέως, Αδαμαντίας Οικονόμου, για το ποιοι κατηγορούμενοι πρέπει να πάνε φυλακή και για ποιους να χορηγηθεί αναστολή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Δίκη Χρυσή Αυγή: «Τρέμουν σαν το ψάρι μπροστά στη δικαστική ετυμηγορία»

Όπως μετέδωσε ο Κωνσταντίνος Γεώργιζας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στη συνέχεια θα ανοίξει ένας νέος γύρος αγορεύσεων από τους υπερασπιστές των κατηγορουμένων, οι οποίοι έχουν δικαίωμα στη δευτερολογία τους να απαντήσουν στην εισαγγελική πρόταση και να επιχειρήσουν ξανά να πείσουν τους δικαστές να μη βάλουν στη φυλακή τους εντολείς τους. Επίσης, θα έρθουν στο προσκήνιο και τα βραχιολάκια, τα οποία ως τώρα έχουν ζητήσει Γερμενής και Γρέγος.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Οι πίτσες, τα πεϊνιρλί και η... γαλλική Επανάσταση!

Μόλις ολοκληρωθούν οι δευτερολογίες, οι δικαστές θα αποσυρθούν για διάσκεψη και όταν επιστρέψουν στην έδρα θα μάθουμε ποιοι μπαίνουν φυλακή και ποιοι μένουν εκτός. 

Για όσους χάσουν τη μάχη της αναστολής ο γραμματέας της έδρας θα διαβιβάσει απόσπασμα της απόφασης στις αρχές προκειμένου να προχωρήσουν στη σύλληψή τους, αν δεν εμφανιστούν αυτοβούλως ενώπιον του εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top