Φάρμα «κολαστήριο» στο Αγρίνιο: Χτυπά τα σκυλιά με κοντάρια

Τα αφήνει να αλληλοτρώγονται

Ένα ακόμα περιστατικό κακοποίησης ζώων έρχεται στο φως της δημοσιότητας και προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό. 

Το περασμένο καλοκαίρι η κοινή γνώμη είχε σοκαριστεί από το σπίτι κολαστήριο στο Μοσχάτο, όπου, όπως είχε αποκαλύψει το star.gr είχαν βρεθεί υποσιτισμένα ζώα, βρώμικα, γεμάτα ψύλλους και δερματικές ασθένειες, νεκρές γάτες και σκύλοι σε αποσύνθεση και περίπου πενήντα σκελετοί ζώων.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της φρίκης στο Μοσχάτο

Σπίτι «κολαστήριο» για ζώα στο Μοσχάτο: Βρέθηκαν δεκάδες πτώματα

Τώρα αποκαλύπτεται η φάρμα στο Αγρίνιο, όπου δεκάδες σκύλοι ζουν ένα μαρτύριο. 

Όπως μετέδωσε το Mega, τα ζώα βρίσκονται περιορισμένα μέσα στο συγκεκριμένο αγρόκτημα. 

Νίκαια: Συνελήφθησαν οι δύο άνδρες για την άγρια κακοποίηση σκύλου

Μια γυναίκα, η οποία υποτίθεται ότι τα φροντίζει, εμφανίζεται σε βίντεο να κραδαίνει ένα κοντάρι και να χτυπά με μανία ένα από τα σκυλιά. 

Ύστερα κοιτάζει για να δει αν υπάρχουν μάρτυρες της σκληρής αυτής κακοποίησης των ζώων και φεύγει, αφήνοντας το άτυχο ζώο τραυματισμένο και ημιλιπόθυμο. 

Βλέποντας πως ένας άλλος σκύλος συνεχίζει να επιτίθεται στο ανήμπορο ζώο, επιστρέφει και το χτυπά κι αυτό με το κοντάρι. 

Φρίκη στη Νίκαια: Καθηγητής μαχαίρωνε με μανία σκύλο στη μέση του δρόμου

Σύμφωνα με καταγγελίες γειτόνων, τα σκυλιά που βρίσκονται στο αγρόκτημα έχουν συμπεριφορά αγέλης, επιτίθενται το ένα στο άλλο και αλληλοτρώγονται. 

Βλέποντας τα ζώα να τσακώνονται, η γυναίκα βγαίνει πάλι από το σπίτι της και τα χτυπά με απίστευτη αγριότητα. 

Στην περιοχή οι γείτονες καταγγέλλουν πως η δυσοσμία από τα κουφάρια των ζώων είναι αβάσταχτη. Όπως λένε, η κατάσταση αυτή είναι γνωστή και έχουν ειδοποιηθεί οι αρμόδιοι φορείς, χωρίς όμως να έχει ληφθεί κάποια πρωτοβουλία για τα ζώα αυτά. 

Η κατάσταση αυτή υφίσταται εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια, με τη γυναίκα να μαζεύει σκυλιά στο αγρόκτημα, αλλά και μέσα στο σπίτι της.

Αποτροπιασμός στην Κρήτη: Κρέμασε τον σκύλο του και τον ευνούχισε

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα σκυλιά είναι πολύ άγρια και κανείς δεν μπορεί να τα πλησιάσει. Τα ζώα έχουν φτάσει στο σημείο να τρώνε τα κουφάρια των σκυλιών που πεθαίνουν, γιατί, όπως λένε οι γείτονες, η γυναίκα δεν τα ταΐζει.

Κακούργημα η κακοποίηση ζώων

Χθες ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, με αφορμή τα αυξανόμενα κρούσματα βάναυσης κακοποίησης ζώων, που παρατηρήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα σε διαφορετικές περιοχές της χώρας μας, προχωρά στη μετατροπή του αδικήματος του βασανισμού των ζώων σε κακούργημα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top