Φρίκη στη Νίκαια: Καθηγητής μαχαίρωνε με μανία σκύλο στη μέση του δρόμου

Παράλληλα άλλος άνδρας τον χτυπούσε με σκουπόξυλο

Ακόμη ένα τραγικό περιστατικό κακοποίησης ζώου, αυτή τη φορά στη Νίκαια έρχεται στο φως της δημοσιότητας, όταν ένας καθηγητής Γυμνασίου μαχαίρωσε σκύλο στα πλευρά στη μέση του δρόμου. 

Κρήτη: Σε διαθεσιμότητα ο υπάλληλος της ΔΕΗ που φέρεται να βασάνισε σκύλο

Το τραγικό περιστατικό έγινε στην οδό Σικελιανού, όταν ένας περαστικός από το σημείο είδε τον φερόμενο δράστη πεσμένο στην άσφαλτο. Έτρεξε για να τον βοηθήσει νομίζοντας ότι έπεσε και τότε διαπίστωσε ότι ο άνδρας από το εάν χέρι είχε κάνει κεφαλοκλίδωμα σε έναν λευκό, μεγαλόσωμο σκύλο και με το άλλο χέρι τον μαχαίρωνε με λύσσα.

Και ενώ το ζωάκι ήταν ημιλιπόθυμο, αυτός σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν σταματούσε, ενώ και ένας δεύτερος άνδρας χτυπούσε με σκουπόξυλο το βαριά τραυματισμένο ζώο.

Κάτοικοι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία αναζήτησε τον δραστη. Οδηγήθηκαν στο σπίτι του, όπου η σύζυγός του, προσπάθησε να τον καλύψει. Τελικά ο άνδρας ο οποίος σύμφωνα με τους γείτονες του κυκλοφορεί πάντα με έναν σουγιά, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Το σκυλί βρίσκεται στο Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων σε κρίσιμη κατάσταση και χειρουργείται, ενώ σύμφωνα με την πρόεδρο της ΠΦΠΟ κα Μπομπολάκη, εστάλη κατεπείγουσα επιστολή στην υπουργό Παιδείας ώστε να προβεί σε απόλυση του εκπαιδευτικού και επιστολή στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθήνας να εκδικαστεί τώρα η υπόθεση και να μην πάρει αναβολή.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top