Κρήτη: Σε διαθεσιμότητα ο υπάλληλος της ΔΕΗ που φέρεται να βασάνισε σκύλο

Τι είπε στο Star ο κτηνίατρος που έσωσε το άτυχο ζώο

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο 55χρονος υπάλληλος της ΔΕΗ στα Χανιά της Κρήτης, ο οποίος φέρεται να αυτός που βασάνισε και ευνούχισε τον σκύλο του. 

Αποτροπιασμός στην Κρήτη: Κρέμασε τον σκύλο του και τον ευνούχισε

Όπως αναφέρουν πηγές της επιχείρησης, ο πρόεδρος της ΔΕΗ ζήτησε να κινηθούν άμεσα οι πειθαρχικές διαδικασίες για τον συγκεκριμένο υπάλληλο.

«Τέτοιες συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες. Με απόφαση του προέδρου ο συγκεκριμένος υπάλληλος τίθεται σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η πειθαρχική και ποινική διερεύνηση της υπόθεσης», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Παρέμβαση Χατζηδάκη για τον βασανισμό του σκύλου

Νωρίτερα, ο υποργός Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, ζήτησε από τη διοίκηση να αντιμετωπίσει το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει. 

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook, «Με φρίκη πληροφορήθηκα τον άγριο βασανισμό σκύλου που φέρεται να έχει κάνει υπάλληλος της ΔΕΗ στα Χανιά. Ζήτησα από τη διοίκηση της Επιχείρησης να αντιμετωπίσει αμέσως το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει. Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές σε μία σύγχρονη κοινωνία».

Κτηνίατρος: «Έτσι έσωσα τον σκύλο»

Ο κτηνιάτρος που έσωσε το άτυχο σκυλάκι, περιέγραψε στο Star την κατάσταση στην οποία του έφεραν το ζώο.

«Ήταν σοκαρισμένο. Εκτός από αυτά, είχε κάποια σημάδια στον λαιμό που ήταν δεμένο. Αν είχε καθυστερήσει έστω και λίγα λεπτά η διαδικασία, θα μπορούσε να είχει πεθάνει, είχε χάσει ήδη πάρα πολύ αίμα» είπε ο Κώστας Τερεζάκης.

Όσο ο κτηνίατρος χειρουργούσε αφιλοκερδώς τον σκύλο, ο ιδιοκτήτης έγινε... καπνός, προσπαθώντας να αποφύγει το αυτόφωρο. Οι κάτοικοι, σύμφωνα με πληροφορίες, συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του για να τον πιάσουν και να τον πάνε στην αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top