Πέλλα: Ακόμα και στην τουαλέτα φέρεται να είχε βάλει κάμερες ο πατέρας

Δικαιοσύνη ζητά η σύζυγός του

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση στην Πέλλα ότι πατέρας φέρεται να κατέγραφε με κρυφές κάμερες τη σύζυγο και τα ανήλικα παιδιά του. 

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία της συζύγου του. Η αστυνομία διερεύνησε το σπίτι της οικογένειας και βρήκε κάμερες ακόμα και στην τουαλέτα. Ο άνδρας φέρεται να επεξεργαζόταν το υλικό που κατέγραφε και στη συνέχεια το διακινούσε στο διαδίκτυο. 

Πέλλα: Εξέλιξη στην υπόθεση του άνδρα που κατέγραφε κρυφά σύζυγο και παιδιά

Δικαστική απόφαση του είχε επιτρέψει να συναντά τα παιδιά του δύο φορές τον μήνα σε δημόσιο χώρο, παρόλα αυτά η σύζυγός του ζητά να αναιρεθεί αυτή η απόφαση.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υπάρχουν πληροφορίες ότι ο κατηγορούμενος φέρεται να έκανε ταξίδια στα Τέμπη ώστε να προωθήσει δια ζώσης και μετά από ραντεβού, το υλικό που κατέγραφε. 

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του πατέρα, Τερέζα Μιχαηλίδου, δεν υπάρχουν στοιχεία που να μαρτυρούν τη δράση του κατηγορούμενου. «Δεν έχει ασκηθεί καν ποινική δίωξη για αυτά που λέγονται όποτε δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν χωρίς στοιχεία» σημείωσε.

Αναφερόμενη στη σχέση που έχει ο κατηγορούμενος με τα παιδιά του, υποστήριξε ότι είναι άψογη. «Έχουν πολύ στενό δεσμό. Τα παιδιά χαίρονται όταν βλέπουν τον πατέρα τους» ανέφερε.

Όπως είπε ο δικηγόρος της συζύγου του κατηγορούμενου, Αντώνης Ξυλουργίδης, τα παιδιά παρακολουθούνται από παιδοψυχολόγο, ενώ το ζευγάρι δεν μπορεί να είναι ξανά μαζί μετά από όλα αυτά.

Σύζυγος κατηγορούμενου: «Θέλω δικαιοσύνη»

Όπως είπε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Στρατή Λημνιό η σύζυγος του κατηγορούμενου, «θέλω δικαιωσύνη, τίποτε άλλο».

Σχετικά με τα παιδιά της είπε ότι βλέπονται με τον πατέρα τους μόλις τέσσερις ώρες τον μήνα, ενώ η ίδια προσπαθεί να τα κρατά ήρεμα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top