Κακοποίηση σκύλου: «Το έκανα για να ηρεμήσει»

Τι υποστήριξε στην αστυνομία ο 55χρονος που βασάνισε τον σκύλο του

Ενώπιον των αστυνομικών αρχών παρουσιάστηκε τελικά χθες ο 55χρονος, ο οποίος φέρεται να βασάνισε τον σκύλο του, κρεμώντας τον από τον λαιμό, και κόβοντάς του τα γεννητικά του όργανα με τανάλια στα Χανιά. 

Κρήτη: Σε διαθεσιμότητα ο υπάλληλος της ΔΕΗ που φέρεται να βασάνισε σκύλο

Ο ίδιος αφού περίμενε να παρέλθει το αυτόφωρο, εμφανίστηκε στην αστυνομία και υποστήριξε πως προχώρησε στην φρικτή και αποτρόπαια αυτή πράξη για να ηρεμήσει το σκυλί. 

Όπως είπε πίστεψε πως τα τραύματά του θα επουλώνονταν μόνα τους και ότι δε θα πάθαινε κάτι κακό. 

Αποτροπιασμός στην Κρήτη: Κρέμασε τον σκύλο του και τον ευνούχισε

Ο γιατρός ωστόσο που περιέθαλψε το άτυχο σκυλάκι σημείωσε πως λίγο ακόμα αν αργούσαν να το μεταφέρουν, θα πέθαινε από αιμορραγία. 

Στον 55χρονο επιβλήθηκε ποινή ύψους 30.000 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος. Παράλληλα έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από τη ΔΕΗ, όπου εργάζεται. 

Ο δικηγόρος του 55χρονου υποστήριξε πως ο πελάτης του επιχείρησε να στειρώσει μόνος του τον σκύλο του και όταν είδε τι συνέβη τον πήγε ο ίδιος στον κτηνίατρο. 

Ωστόσο τουρίστας που κατάφερε να πάρει από τα χέρια του το σκυλί και να το μεταφέρει στον κτηνίατρο, κατήγγειλε πως απείλησε τον 55χρονο ότι αν δεν τον ακολουθήσει στον κτηνίατρο θα δημοσιεύσει τις φωτογραφίες του με τον βασανισμό του ζώου. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top