Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: «Είμαι στο πλευρό της Μάγδας… μάνα κράτα γερά»

Το μήνυμά της μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή

Μάγδα Φύσσα και Κούλα Αρμουτίδου. Δύο γυναίκες, δύο μητέρες που έγιναν σύμβολα της ελληνικής κοινωνίας και οι ζωές τους συνδέθηκαν μέσα στα δικαστήρια. Ήταν η Μάγδα Φύσσα εκείνη που όταν εκδικαζόταν η υπόθεση για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, έσπευσε στο πλευρό της μητέρας της, άνοιξε την αγκαλιά της και έκλαψε μαζί της για το κορίτσι της που χάθηκε τόσο άδικα. 

Η κυρία Κούλα δεν μπορούσε χθες να βρεθεί δίπλα στη Μάγδα και να σταθεί, όπως εκείνη στο παρελθόν, όταν άκουγε την απόφαση για τη βάναυση δολοφονία του γιου της από τη Χρυσή Αυγή. 

Το μυαλό της όμως, η καρδιά της και η σκέψη της ήταν στο Εφετείο Αθηνών. 

«Νοερά ήμουν κοντά στη Μάγδα γιατί ήρθε κοντά μου στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου να μου συμπαρασταθεί και δε θα το ξεχάσω ποτέ. Είμαστε δύο μάνες ομοιοπαθείς που δολοφόνησαν τα παιδιά μας χέρια βάναυσα και βάρβαρα. Η απόφαση του δικαστηρίου είναι μια ψυχική δικαίωση για τη μανούλα, τη Μάγδα τη Φύσσα, αλλά για εμάς τους χαροκαμένους γονείς αποτελεί μια στιγμιαία ανακούφιση», είπε η κυρία Κούλα και συνέχισε:

«Θα ζούμε μέχρι να πεθάνουμε με αυτόν τον άδικο και άγριο χαμό των παιδιών μας. Τα παιδιά μας θα ζούνε μέσα από τα πρόσωπα των ανθρώπων που μας συμπαραστέκονται. Η εσωτερική μας συντριβή, ο Γολγοθάς στον οποίο μας καταδίκασαν δεν μπορεί να δικαιωθεί με οποιαδήποτε ποινή. Για μένα είναι κι αυτή μια ηρωίδα μάνα. Αγαπητή μου Μάγδα, μόνο ένα έχω να πω, μάνα κουράγιο, κράτα γερά».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top