Καλαμάτα: Νεκρός 18χρονος Ρομά από πυροβολισμούς - Έκρυθμη η κατάσταση

Απειλούν να λιντσάρουν τον 64χρονο που φέρεται ότι τον σκότωσε

περιπολικό

Νεκρός από τα πυρά ενός 64χρονου έπεσε ένας 18χρονος Ρομά στην Πιπερίτσα Καλαμάτας, με αποτέλεσμα το απόγευμα της Δευτέρας να ξεσηκωθούν οι Ρομά της περιοχής, διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του νέου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 18χρονος δέχτηκε πυρά από την καραμπίνα του 64χρονου, όταν εισέβαλε μέσα σε ξένη ιδιοκτησία. Ο 18χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, αλλά μετά από λίγο υπέκυψε στα τραύματά του.

Η δολοφονία του 18χρονου προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις από τους Ρομά οι οποίοι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tharros News, συγκεντρώθηκαν έξω από το Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου ήρθαν σε σύγκρουση με δυνάμεις της αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο. Ένταση προκλήθηκε και έξω από το αστυνομικό τμήμα Μεσσήνης, όπου βρίσκεται ο 64χρονος δράστης, και απειλούν να εισβάλουν για να εκδικηθούν τον θάνατο του νεαρού.

Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούνται για την εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες ένας 18χρονος έχασε τη ζωή του.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και εις βάρος του 64χρονου σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία και οπλοχρησία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top