Κορωνοϊός: Αποσωληνώθηκε o 25χρονος που πάλευε στη ΜΕΘ του Ασκληπιείου

Είχε διακομισθεί με ελικόπτερο σε ειδική κάψουλα από το νοσοκομείο Σύρου

Αποσωληνώθηκε o 25χρονος που πάλευε με τον κορωνοϊό στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας. Ο νεαρός από την Τήνο πήγε στο νοσοκομείο της Σύρου, καθώς παρουσίαζε ύποπτα συμπτώματα και έντονη αδιαθεσία, πριν από μία εβδομάδα. Διαγνώσθηκε θετικός, διασωληνώθηκε και μέσα στην ειδική κάψουλα διακομίσθηκε με το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας.

Κορωνοϊός: Ανησυχία για τον 25χρονο σε ΜΕΘ - Τι είπαν φίλοι του στο Star

Όπως μετέδωσε η Κατερίνα Ρίστα, την περασμένη Τετάρτη είχαν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είχε αποκαλύψει ότι οι γιατροί επιχειρούσαν τη σταδιακή αφύπνιση του Πέτρου. Μάλιστα, είχαν διακόψει την κατασταλτική αγωγή που του χορηγούσαν και το παιδί είχε ανοίξει τα μάτια του.

Κορωνοϊός: 25χρονος από την Τήνο διακομίσθηκε με ειδική κάψουλα στην Αθήνα 

Σήμερα το μεσημέρι το παλικάρι τα κατάφερε και κέρδισε την πρώτη μάχη. Βγήκε από τη ΜΕΘ .Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τους ήρωες μας που σώζουν ζωές έγραψε: «Αποσωληνώθηκε και βγήκε από τη ΜΕΘ του Ασκληπιείου ο 25χρονος ασθενής, ο οποίος νοσηλεύεται πλέον σε απλή κλινική. Πολλά μπράβο στο προσωπικό του νοσοκομείου. Ο κορωνοϊός δεν είναι παιχνίδι, ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Φίλος του Πέτρου δεν έκρυψε τη χαρά του για την ευχάριστη εξέλιξη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. «Μας ενημέρωσαν οι γονείς του Πέτρου ότι βγήκε από τη ΜΕΘ. Είναι πολύ δυνατό παιδί, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα είναι δίπλα μας πάλι».

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top