Κορωνοϊός: Ανησυχία για τον 25χρονο σε ΜΕΘ - Τι είπαν φίλοι του στο Star

Κατάφερε να ανοίξει τα μάτια του

Αγωνία επικρατεί για τον 25χρονο Πέτρο, το παλικάρι που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Ασκληπιείου Βούλας, με κορωνοϊό, χωρίς να έχει κανένα υποκείμενο νόσημα.

Κορωνοϊός: 25χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ

Tις τελευταίες ώρες γίνεται προσπάθεια σταδιακής αφύπνισης και όπως αποκάλυψαν στο Star φίλοι του, το παιδί φαίνεται πως ανταποκρίνεται καθώς άνοιξε τα μάτια του. 

«Είναι στη ΜΕΘ διασωληνωμένος. Τώρα σταθεροποιήθηκε λίγο η κατάσταση, αλλά είναι πολύ κρίσιμα ακόμα τα πράγματα», είπε στο Star φίλος του 25χρονου. 

Το παιδί ανήκει σε όλες τις κατηγορίες εκείνες που οι περισσότεροι πιστεύουν ότι δεν αγγίζει ο κορωνοϊός: αθλητικός τύπος, με ασχολία το snowboard, το κολύμπι, με το σώμα του να θυμίζει αθλητή και να σφύζει από υγεία. Ωστόσο η πανδημία δεν έκανε διακρίσεις και τώρα ο Πέτρος παλεύει εδώ και πέντε μέρες στην εντατική.

Κορωνοϊός: 25χρονος από την Τήνο διακομίσθηκε με ειδική κάψουλα στην Αθήνα

Το ευχάριστο είναι, όπως αποκάλυψε ο αναπληρωτής διοικητής του Ασκληπειού Βούλας, πριν λίγες ώρες κατάφερε να ανοίξει ξανά τα μάτια του.

Η περιπέτεια του 25χρονου

Η περιπέτεια του παιδιού ξεκίνησε το προηγούμενο Σάββατο, όταν με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε μέσα σε ειδική κάψουλα από τη Σύρο στην Αθήνα.

Ο Πέτρος έκανε δύο τεστ για κορωνοϊό και τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά. Όμως όσο περνούσαν οι μέρες εμφάνισε δύσπνοια και ανέβασε υψηλό πυρετό. Έκανε και τρίτο τεστ το οποίο βγήκε θετικό.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top