Δολοφονία Πέραμα: Τι είπε ο 35χρονος που σκότωσε κι έκαψε τον νονό του

Όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του

Τα όσα συνέβησαν στο σπίτι του νονού του στο Πέραμα, τη μοιραία νύχτα που τον σκότωσε και έβαλε φωτιά στο πτώμα του, περιέγραψε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ο 35χρονος δράστης. 

Δολοφονία στο Πέραμα: «Τον σκότωσα με ένα κουζινομάχαιρο και έφυγα»

Όπως είπε έσκισε τη σίτα που υπήρχε στο παράθυρο και μπήκε στο σπίτι. Άρχισε να ψάχνει στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας του νονού του για λεφτά και στο σαλόνι αλλά δεν βρήκε τίποτα. 

«Μετά από δέκα λεπτά περίπου άκουσα την πόρτα του σπιτιού του νονού μου. Κατάλαβα ότι επέστρεψε απ’ έξω. Τρόμαξα πάρα πολύ. Δεν ήξερα τι να κάνω και δεν ήθελα να με βρει μέσα. Πήγα στην κουζίνα και πήρα ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο και μετά κρύφτηκα στο μπάνιο. Ήθελα να φύγω από το σπίτι αλλά δεν είχα τρόπο», είπε και συνέχισε. 

Εντοπίστηκε καμένο το αυτοκίνητο του 82χρονου που βρέθηκε νεκρός στο Πέραμα

«Ο νονός μου, αφού μπήκε στο σπίτι, πήγε μέσα στο υπνοδωμάτιό του, έβγαλε τα ρούχα του και μετά πήγε και τάισε τις γάτες του. Μετά ήρθε προς το μπάνιο που είχα κρυφτεί εγώ. Με το που με είδε, φώναξε δυνατά. Εγώ από την ταραχή μου, με το που τον είδα, τον έσπρωξα με το αριστερό μου χέρι στον διάδρομο έξω από το μπάνιο. Αυτός έπεσε στο πάτωμα. Με το που έπεσε, μου έπιασε το πόδι και τότε με το μαχαίρι που είχα πάρει από την κουζίνα τον χτύπησα, αν δεν κάνω λάθος, δύο φορές στο στήθος και στο λαιμό. Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό».

Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν είχε πρόθεση να του κάνει κακό και πως «ήταν η κακιά η ώρα».

Εντοπίστηκε καμένο το αυτοκίνητο του 82χρονου που βρέθηκε νεκρός στο Πέραμα

«Ήμουν “φτιαγμένος” από τα ναρκωτικά και με το που κατάλαβα ότι ο νονός μου μπήκε στο σπίτι φοβήθηκα πάρα πολύ. Δεν ήθελα να του κάνω κακό. Πιστεύω ότι όταν με είδε στο σπίτι μέσα, ο νονός μου δεν με κατάλαβε. Φορούσα καπέλο, γυαλιά ηλίου και μάσκα υφασμάτινη στο πρόσωπο», είπε.

Τροπή στη φωτιά σε σπίτι στο Πέραμα - Πιθανό έγκλημα εξετάζει η αστυνομία

Αμέσως μετά έβαλε φωτιά στο σπίτι για να χαθούν τα ίχνη του και πήρε το αυτοκίνητο του θύματος. Το πήγε στο Σχιστό και του έβαλε φωτιά για να το εξαφανίσει, όμως κάηκε και πήγε στο νοσοκομείο, από όπου άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι του εγκλήματος. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top