Μητέρα φαρμακοποιού: «Θέλω να επιστρέψει ζωντανό το παιδί μου»

Η τελευταία επικοινωνία της 40χρονης με την οικογένειά της

Σε ένα θαύμα ελπίζει η οικογένεια της νεαρής φαρμακοποιού που χάθησε στα νερά του Πάμισου Ποταμού στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Η μητέρα της μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου, ζητά ένα και μόνο πράγμα, να επιστρέψει ζωντανή η κόρη της στο σπίτι. 

Καρδίτσα - Μητέρα αγνοουμένης φαρμακοποιού: «Δεν την προειδοποίησε κανείς»

«Να βρεθεί το παιδί. Τρέχω και κοιτάζω από την πόρτα, από το παράθυρο μήπως φανεί» είπε η μητέρα της Ευδοκίας, της 40χρονης φαρμακοποιού που αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής.

Η τελευταία επικοινωνία της 40χρονης με την οικογένειά της

Ο «Ιανός» στάθηκε η αιτία να χαθεί η μοναχοκόρη της. «Όταν κόπηκε το ρεύμα, την πήρα τηλέφωνο και της λέω "εγώ δεν έχω ρεύμα" και μου είπε ότι ούτε εκείνη είχε».

«Όταν μετά την ξαναπήρα, δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και πήγα τρέχοντας πάνω στη γέφυρα, πέρασα και δεν είδα το αυτοκίνητο εκεί».

«Περιμένω από στιγμή σε στιγμή να μου πούνε κάτι καλό» είπε η μητέρα της.

Επικοινωνία Μητσοτάκη με τη μητέρα της αγνοούμενης 

Με τη μητέρα της Ευδοκίας επικοινώνησε και ο πρωθυπουργός. Τη διαβεβαίωσε ότι οι έρευνες δεν πρόκεται να σταματήσουν μέχρι να βρεθεί το παιδί της.

Οι Αρχές με τρία drone και ειδικά μηχανήματα, σκανάρουν τον Πάμισο Ποταμό για να εντοπίσουν έστω και ένα προσωπικό αντικείμενο της φαρμακοποιού. Μαζί τους είναι και ο αδερφός της.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top