Καρδίτσα - Μητέρα αγνοουμένης φαρμακοποιού: «Δεν την προειδοποίησε κανείς»

Ο αδελφός της 40χρονης και διασώστες συνεχίζουν τις έρευνες στο ποτάμι

Από το βράδυ της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου αγνοείται η 40χρονη φαρμακοποιός στο Μουζάκι της Καρδίτσας, όταν ο κυκλώνας Ιανός σφυροκοπούσε επί ώρες την περιοχή, προκαλώντας τεράστιες ζημιές. Το αυτοκίνητο της αγνοούμενης που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Πάμισου ποταμού εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 19/9, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί ακόμη η οδηγός.

Ιανός: Εντοπίστηκε στις λάσπες το αυτοκίνητο της αγνοούμενης στην Καρδίτσα

Η μητέρα της 40χρονης φαρμακοποιού κάνει έκκληση μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» να βοηθήσει όποιος μπορεί ώστε να βρεθεί η κόρη της.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης στην Καρδίτσα

«Ζούμε ώρες τραγικής αγωνίας γιατί ψάχνουμε κάτω από πέτρες, φερτά υλικά, κορμούς δέντρων με τόνους λάσπη και δε φτάνει αυτό… έχουμε και τα ανεύθυνα σενάρια, με διάφορους ισχυρισμούς χωρίς να ξέρουν τι λένε. Αυτή τη στιγμή προέχει να βρούμε το παιδί μου. Τις ευθύνες θα τις αναζητήσουμε αργότερα» είπε η μητέρα της 40χρονης αγνοούμενης. 

«Το σπίτι μας απέχει 250-300 μέτρα. Έβρεχε και κόπηκε το ρεύμα. Της είπα αφού βρέχει και δεν έχει ρεύμα, έλα στο σπίτι και μου είπε “μαμά περιμένω μια παραγγελία για φάρμακα. Αν με βρουν κλειστή θα τα αφήσουν στη βροχή και θα χαλάσουν”. Έμεινε μέσα περιμένοντας. Δεν είχε καμία ενημέρωση από πουθενά. Δεν είχα ρεύμα τηλεόραση, ούτε επικοινωνία μπορούσαμε να έχουμε. Όταν εκκενώθηκε το κέντρο υγείας, θα μπορούσε να της πει κάποιος, ή να έκλειναν τον δρόμο με βαριά οχήματα ώστε να μην μπορεί να περάσει κανείς» πρόσθεσε η μητέρα της φαρμακοποιού. 

«Αυτό είναι το παράπονό μου ότι δεν ενημερώθηκε από πουθενά, νόμιζε ότι ήταν μια απλή βροχή. Όταν πήγε εννιά και μισή και δεν είχε επιστρέψει, πήγα στο φαρμακείο, ήταν κλειστό και το αυτοκίνητο έλειπε. Ρώτησα αν ήξερε κανείς τίποτα και μου είπαν ότι πριν από λίγο είχε πέσει ένα αυτοκίνητο στο ποτάμι, χωρίς να ξέρουν ποιο αυτοκίνητο ήταν. Το παιδί μου πήγε αβοήθητο, χωρίς καμία προειδοποίηση».

«Έχω τόσο θυμό που ενώ αγνοείται το παιδί μου ακόμα, προσπαθούν να του επιρρίψουν τις ευθύνες ότι της έκαναν νόημα να μην πάει στον δρόμο… κι εκείνη δεν κατάλαβε» λέει η μητέρα της φαρμακοποιού και καταλήγει λέγοντας «το ένστικτό μου δε με αφήνει να μη χάσω τις ελπίδες μου γιατί ούτε θέλω ούτε μπορώ να το διαχειριστώ αυτό. Θέλω να τη βρούμε».

Ο αδελφός της φαρμακοποιού μαζί με διασώστες συνεχίζουν τις έρευνες στο ποτάμι

Στο μεταξύ, ο αδελφός της φαρμακοποιού μαζί με εθελοντές και διασώστες δε σταματούν τις έρευνες στο ποτάμι. «Ψάχνουμε κάτω από λάσπες. Έχω εστιάσει σε αυτό και το μόνο που σκέφτομαι είναι να προσπαθήσουμε να βρούμε την Ευδοκία. Έγινε κάτι εξαιρετικά τραγικό που κανείς μας δεν μπορεί να χωνέψει. Δε θέλω να εξετάσω γιατί έγινε αυτό, θα τα δούμε κάποια άλλη στιγμή. Ας βρούμε την Ευδοκία» είπε χαρακτηριστικά ο αδελφός της φαρμακοποιού. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top