Κορωνοϊός: Χάος για ακόμα μια φορά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Άνδρας έβαλε το χέρι του στο πρόσωπο αντί για μάσκα

Ο συνωστισμός στα ΜΜΜ το απόγευμα της Τετάρτης ήταν τέτοιος που ο ένας ανέπνεε πάνω στον άλλον.

Το πρωί της Τρίτης η δικαιολογία ήταν οτι υπήρξε τεχνική βλάβη. Ωστόσο η εικόνα είναι τραβηγμένη χθες το απόγευμα. Το υπουργείο Μεταφορών περιμένει προφανώς την ανακάλυψη του εμβολίου για να λύσει το πρόβλημα. 

Αγανάκτηση για τις καθυστερήσεις στο μετρό - Τι λέει η ΣΤΑΣΥ

Επιβάτης αντί για μάσκα βάζει το χέρι του

Ευτυχώς που οι περισσότεροι φορούν τη μάσκα στο μετρό αλλιώς ο ιός θα έκανε πάρτι. Βέβαια κάποιοι το... «τερματίζουν». Ένας κύριος με πορτοκαλί μπλουζάκι έβαλε το χέρι μπροστά στο πρόσωπο αντί για μάσκα. 

Μπλόκα για τη μάσκα- Επίτηδες προκαλούν μπλόκα οι αρνητές 

Οι  αρνητές της μάσκας φαίνεται ότι προσπαθούν οργανωμένα να μπαίνουν μέσα στα λεωφορεία, ώστε να προκαλούν επεισόδια όπως παραδέχτηκε ο διευθύνων σύμβουλος των οδικών συγκοινωνιών Στέφανος Αγιάσογλου στο μεσημεριανό δελτίο του Star με την Κάτια Μακρή.

Μόνο όσοι έχουν γνωμάτευση από γιατρό δικαιούνται να μη φορούν τη μάσκα.

Όμως η μάσκα είναι η μοναδική προστασία στα λεωφορεία που καθημερινά σαρδελοποιούνται οι επιβάτες.. Η κυβέρνηση αναγνωρίζει το πρόβλημα αλλά αδυνατεί να βρει λύση

«Μας προβληματίζει το τι θα κάνουμε με την πυκνότητα των λεωφορείων. Όσο πυκνώνουν, θα σταματήσει και η πίεση στο μετρό. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Το ψάχνουμε» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Δείτε ολόκληρο το  Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top