Φονικό Πρέβεζα: Για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή του ο 48χρονος κατηγορούμενος

Κατηγορείται ότι σκότωσε συγχωριανό του και ότι τραυμάτισε τον αδελφό του

Το περασμένο Σάββατο 19/9 πυροβολισμοί αναστάτωσαν το χωριό Νέα Μυρσίνη στην Πρέβεζα. Μια διαφωνία μεταξύ δύο αδελφών κι ενός ιδιοκτήτη καφενείου οδήγησαν σε συμπλοκή, με τον 48χρονο να πυροβολεί και να τραυματίζει τον αδελφό και τον συγχωριανό του. Ο 40χρονος ιδιοκτήτης του καφενείου τελικά υπέκυψε στα τραύματά του, τη Δευτέρα 21/9. Ο φερόμενος δράστης που αναζητείτο επί δύο μέρες, συνελήφθη και για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή του στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, πριν την απολογία του την ερχόμενη Παρασκευή.

Φονικό Πρέβεζα: «Τα αδέλφια τσακώνονταν- Ο 40χρονος πήγε να τους χωρίσει»

«Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να συμβεί αυτό, ειδικά στον αδελφό μου και τον συγχωριανό μου. Δεν ήθελα να σκοτώσω. Σημάδεψα τον συγχωριανό μου στα πόδια, αλλά εκείνος έσκυψε και τον πέτυχα στο κεφάλι. Δεν είχα δόλο. Προφανώς και έχω μετανιώσει» υποστήριξε ο 48χρονος.

Πρέβεζα: Πυροβόλησε αδελφό και γείτονα για ένα αγροτικό- Υπέκυψε 40χρονος

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Αλέξανδρος Παπαγιαννίδης είπε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ότι ο 48χρονος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καταρρακωμένος. «Εξαρχής μου δήλωσε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο. Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν που σε καμία των περιπτώσεων δεν ήθελε να συμβεί. Είναι μετανιωμένος» δήλωσε ο δικηγόρος.

Ο κ. Παπαγιαννίδης πρόσθεσε ότι κατά την απολογία του την Παρασκευή, ο 48χρονος θα αναφερθεί σε προγενέστερα συμβάντα και στο πώς τα πράγματα οδηγήθηκαν εκεί. Ο δικηγόρος παραδέχτηκε δε, ότι η αιτία του φονικού ήταν ασήμαντη και ότι υπήρξε συνονθύλευμα πραγμάτων που συνετέλεσαν στο τραγικό γεγονός. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top