Φονικό Πρέβεζα: «Τα αδέλφια τσακώνονταν- Ο 40χρονος πήγε να τους χωρίσει»

Τι λέει φίλος του ιδιοκτήτη καφενείου - Στον Εισαγγελέα ο φερόμενος δράστης

Μια διαφωνία φέρεται να προκάλεσε τον θάνατο ενός 40χρονου και τον τραυματισμό του αδελφού του φερόμενου δράστη, στη συμπλοκή που σημειώθηκε στη Νέα Μυρσίνη Πρέβεζας, το περασμένο Σάββατο 19/9. Ο 48χρονος φερόμενος δράστης που αναζητούταν επί τρεις μέρες, συνελήφθη χθες και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Πρέβεζα: Πυροβόλησε αδελφό και γείτονα για ένα αγροτικό- Υπέκυψε 40χρονος

Οι πληροφορίες έλεγαν αρχικά ότι ο αδελφός- θύμα της επίθεσης ήθελε να χαρίσει ένα παλιό αγροτικό στον 40χρονο ιδιοκτήτη καφενείου. Ο φερόμενος δράστης φέρεται να αντέδρασε και μετά από λογομαχία, να πυροβόλησε τον αδελφό του και τον 40χρονο, με τον δεύτερο να υποκύπτει τελικά στα τραύματά του. 

Φίλος του ιδιοκτήτη καφενείου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Τα δύο αδέλφια τσακώνονταν συχνά, υποστήριξε και παρουσίασε μια άλλη εκδοχή, λέγοντας ότι το 40χρονο θύμα είναι πιθανό να μπήκε στη μέση, ώστε να χωρίσει τα δύο αδέλφια.

«Έχει πέσει από τα σύννεφα όλη η τοπική κοινωνία. Δεν το περίμενε κανείς. Προφανώς τσακώθηκαν τα αδέλφια και πήγε να μπει στη μέση να τους χωρίσει. Τα δύο αδέλφια τσακώνονταν. Πρώτα έριξε στον αδελφό του και μετά στον άλλο. Είναι κρίμα να χάνεις τον άνθρωπό σου από όπλα το 2020» κατέληξε ο φίλος του θύματος. 

Ο αδελφός – θύμα της επίθεσης δε θέλησε να σχολιάσει τίποτα για το αιματηρό περιστατικό, ούτε για τη σύλληψη του φερόμενου δράστη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top