Πρέβεζα: Πυροβόλησε αδελφό και γείτονα για ένα αγροτικό- Υπέκυψε 40χρονος

Νοσηλεύεται ο αδελφός του φερόμενου δράστη, ο οποίος αναζητείται

Συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ τριών ανθρώπων στην Πρέβεζα, με αφορμή ένα παλιό αγροτικό αυτοκίνητο, το μεσημέρι του Σαββάτου. 

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μεταδίδει η Μαίρη Τζώρα, το ένα από τα θύματα της επίθεσης, ένας 40χρονος ιδιοκτήτης καφενείου, υπέκυψε στα τραύματά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ο φερόμενος δράστης, ο οποίος φέρεταν να πυροβόλησε και τον αδελφό του, έχει εξαφανιστεί και οι αρχές «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό του.
 

Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη με έναν τραυματία

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ένας 48χρονος φέρεται να πυροβόλησε τον αδελφό του και τον γείτονά του, μετά από λογομαχία. Ο γείτονας διατηρούσε ένα καφενείο δίπλα από το σπίτι των δύο αδελφών στη Μυρσίνη Πρέβεζας. Ο φερόμενος δράστης έχει εξαφανιστεί και οι αρχές «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό του. 

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο αδελφός – θύμα της επίθεσης – ήθελε να χαρίσει ένα παλιό αγροτικό στον ιδιοκτήτη του καφενείου. Ωστόσο, ο ίδιος μιλώντας στην Κατερίνα Σουλιώτη, μέσα από το νοσοκομείο, αρνείται ότι πυροβολήθηκε από τον αδελφό του εξαιτίας του αγροτικού και ότι είχαν διαφορές.

«Είχαν πάντα προβλήματα, είχαν τα θέματά τους» λέει η θεία των δύο αδελφών στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η οποία ανέφερε ότι ο φερόμενος δράστης είναι χωρισμένος κι έχει ένα παιδί.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top