Κλειστό το τμήμα Ανταποδοτικών Τελών του Δήμου Αθηναίων λόγω κρούσματος

Εργαζόμενος θετικός στον κορωνοϊό

δήμος αθηναίων

Ένας εργαζόμενος στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών του δήμου Αθηναίων βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και αμέσως σήμανε συναγερμός. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, έγινε απολύμανση των χώρων και οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο τμήμα μπήκαν σε καραντίνα. 

Εκκενώνονται κρεβάτια ΜΕΘ για ασθενείς με κορωνοϊό – Στα όριά του το ΕΣΥ

Έτσι το Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών δε θα δέχεται κοινό από σήμερα 23/9/2020 έως και τις 7 Οκτωβρίου, οπότε αναστέλλονται όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα για έκδοση βεβαίωσης περί μη οφειλής ΤΑΠ, νέες παροχές, επανασυνδέσεις, διαχωρισμούς, δηλώσεις τετραγωνικών και δηλώσεις μη ηλεκτροδοτούμενων στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα του Δήμου Αθηναίων (eservices.cityofathens.gr).

Κορωνοϊός: 346 νέα κρούσματα στη χώρα - Τα 210 στην Αττική

Μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το τμήμα στο e-mail: t.telon.tap@athens.gr. Δηλώσεις και αιτήσεις που γίνονται στην πλατφόρμα και το e-mail λαμβάνουν άμεσα αριθμό πρωτοκόλλου και θεωρούνται εμπρόθεσμες στην περίπτωση που υπάρχουν καταληκτικές ημερομηνίες για την κατάθεσή τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top