Κορωνοϊός: «Ο 39χρονος σύζυγός μου διασωληνώθηκε. Δεν είχε άλλο νόσημα»

Πατέρας τριών παιδιών ο ασθενής - Με Covid-19 και η σύζυγός του

Για τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε όταν ο σύζυγός της νόσησε από κορωνοϊό και έδινε μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μίλησε στο Star και την Κατερίνα Ρίστα, η Πολύμνια.

Κορωνοϊός: Το ηχητικό μήνυμα που θα ακούγεται από τα περιπολικά

«Για τρεις μέρες έπαιρνε οξυγόνο ήταν σε δωμάτιο στην κλινική του Covid στο Παπανικολάου, αλλά λόγω του ότι κάνανε κάποιες εξετάσεις και βγήκε ότι είχε πνευμονία και στους δυο πνεύμονες, κρίνανε την Πέμπτη στις 17 του μηνός ότι έπρεπε να μπει στη μονάδα και να διασωληνωθεί. Φοβήθηκα για τη ζωή του» δήλωσε με τρεμάμενη φωνή η σύζυγος του 39χρονου άνδρα ο οποίος νόσησε από κορωνοϊό.

Κορωνοϊός: Ξεκίνησε η τηλεκπαίδευση στα σχολεία που είναι κλειστά

Ο 39χρονος δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα. Τον είχαν σε καταστολή και δεν καταλάβαινε τίποτα.

«Tον είχαν σε καταστολή, δεν αντιλαμβανόταν. Ευχόμουν και προσευχόμουν να πάνε όλα καλά να γυρίσει στο σπίτι του και στα παιδιά του, το πιο μικρό παιδάκι μας είναι τριών χρόνων και όλοι τον έχουμε ανάγκη και προσευχόμαστε να γυρίσει κοντά μας. Η δίκη μας ιστορία να προβληματίσει τουλάχιστον κάποιους ανθρώπους». 

Η Πολύμνια όπως αποκάλυψε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star λίγες μέρες μετά τη διασωλήνωση του άντρα της βγήκε και εκείνη θετική στον κορωνοϊό.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καραντίνα σπίτι της μαζί τα τρία τους παιδιά. Όπως είπε, νόμιζε ότι οι νέοι χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι άτρωτοι.

«Ακούγαμε ότι είναι ακίνδυνο για τους νέους τους ανθρώπους. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του αλλά η δική του ενέργεια μπορεί να επηρεάσει όλο το σύνολο» παραδέχτηκε.  

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top