Πέλλα: Κατέγραφε με κρυφή κάμερα τη σύζυγο και τα παιδιά του

Πουλούσε το υλικό στο διαδίκτυο

Σάλος έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Σκύδρας στην Πέλλα, μετά την αποκάλυψη πως ένας από τους κατοίκους, υπεράνω κάθε υποψίας, κατέγραφε με κρυφή κάμερα που είχε εγκαταστήσει στην τουαλέτα τη σύζυγό του και τα ανήλικα παιδιά του. 

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο δικηγόρος της συζύγου, Αντώνης Ξυλουργίδης, ο πατέρας φέρεται να επεξεργαζόταν το υλικό που κατέγραφε η κάμερα και στη συνέχεια το πουλούσε μέσω διαδικτύου. 

Η υπόθεση έγινε γνωστή μετά από καταγγελία της συζύγου και έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι της. 

Η γυναίκα φέρεται να αντιλήφθηκε μια αποκλίνουσα συμπεριφορά του συζύγου της, που την έβαλε σε υποψίες και τελικά την οδήγησε να ανακαλύψει τις αρρωστημένες πράξεις του συζύγου της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο Γιώργος Καραϊβάζ ο άνδρας φέρεται να ομολόγησε ότι βιντεοσκοπούσε μόνο τη σύζυγό του και όχι τα παιδιά του. 

Επίσης φέρεται να πουλούσε το υλικό που κατέγραφαν οι κάμερες ανεβάζοντας σε συγκεκριμένες σελίδες τις φωτογραφίες από το κινητό του και από συσκευή με την οποία παίζουν τα παιδιά βιντεοπαιχνίδια. 

Ωστόσο ακόμα δεν έχει ελεγχθεί το υλικό που διακινήθηκε, πού ανέβηκε και ποιος το πήρε και δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει βρεθεί επιβαρυντικό υλικό. 

Πάντως ο άνδρας δεν έχει συλληφθεί, καθώς το αδίκημα δεν εμπίπτει στα όρια του αυτοφώρου. 

Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top