Κορωνοϊός: Κλειστά σχολεία λόγω κρουσμάτων - Όλη η λίστα

Αυξάνονται τα κρούσματα στην εκπαιδευτική κοινότητα

Άρχισαν τα όργανα στα ελληνικά σχολεία, λίγες μέρες μετά το άνοιγμά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες το 2ο Λύκειο Καισαριανής θα παραμείνει κλειστό μετά από τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού

Αυξάνονται τα κρούσματα - Στο τραπέζι και νέο lockdown

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, το σχολείο θα μείνει κλειστό μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θετικοί στον ιό βρέθηκαν η διευθύντρια του σχολείου κι ένας ακόμα καθηγητής. 

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, κλειστά είναι επίσης πέντε σχολεία κι ένα Τμήμα.

Σύμφωνα με σημερινά στοιχεία, 16 Σεπτεμβρίου, του υπουργείου Παιδείας, κλειστά λόγω κορονοϊού είναι τα ακόλουθα σχολεία μέχρι τις ημερομηνίες που αναγράφονται παρακάτω:

Υπενθυμίζεται ότι στην τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας, η οποία αφορά στο κλείσιμο σχολικών μονάδων λόγω του κορωνοϊού, θεσπίζεται «η δυνατότητα επιβολής του μέτρου της προσωρινής αναστολής λειτουργίας σχολικών μονάδων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού. Η απόφαση αυτή θα λαμβάνεται από τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μετά από γνώμη του διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της οικείας Περιφερειακής Ενότητας, και πάντοτε στην βάση του πρωτοκόλλου που έχουν δώσει οι ειδικοί επιστήμονες». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top