Ασπρόπυργος: Πληροφορίες για 35 κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο

Πρόκειται για άτομα πακιστανικής καταγωγής

Συναγερμός σήμανε στον Ασπρόπυργο, όταν εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό 35 άτομα πακιστανικής καταγωγής σε εργοστάσιο ανακύκλωσης. Τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο, καθώς κανείς δε γνωρίζει ακόμα που ακριβώς μένουν οι φορείς, οι οποίοι κυκλοφορούν σε διάφορες περιοχές της Αττικής. 

Κορωνοϊός: 191 θετικοί εργαζόμενοι από το εργοστάσιο στα Γιαννιτσά

Οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας που πραγματοποιούν το δύσκολο έργο της ιχνηλάτισης, έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να εντοπίσουν όχι μόνο που μένουν οι φορείς αλλά και με πόσους έχουν έρθει σε επαφή.

Στους 301 οι νεκροί από κορωνοϊό - Κατέληξε 49χρονη

Ωστόσο, ο αντιδήμαρχος του Ασπροπύργου ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι επιβεβαιωμένο από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες: «Χωρίς να έχουμε επίσημη ενημέρωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες μάθαμε ότι είναι Πακιστανοί που ζουν σε διάφορα σημεία της πόλης μας. Αυτοί οι άνθρωποι μπαίνουν στα λεωφορεία, ψωνίζουν στα μαγαζιά μας. Φοβόμαστε την εξάπλωση. Δεν ξέρουμε και που μένουν», επεσήμανε ο αντιδήμαρχος Ασπροπύργου.

Κορωνοϊός: 287 νέα κρούσματα - Τα 158 εντοπίστηκαν στην Αττική

Η κατάσταση κρίνεται άκρως ανησυχητική, λαμβάνοντας υπόψη τις άσχημες συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων αυτών, καθώς μένουν κατά δεκάδες μέσα σε σπίτια ή κάνουν δύο και τρεις δουλειές ο καθένας από αυτούς.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top