Γιαννιτσά: Αναστολή λειτουργίας του εργοστασίου - Συνολικά 114 τα κρούσματα

Η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας

Αναστέλλεται η λειτουργία της κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά μετά από απόφαση της Πολιτικής Προστασίας και αφού εντοπίστηκαν συνολικά 114 κρουσμάτων κορωνοϊού στους κόλπους της.

Υγεινομική «βόμβα» το εργοστάσιο στα Γιαννιτσά - Συνολικά 67 τα κρούσματα

Στην ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι αναστέλλεται η λειτουργία της εν λόγω εταιρείας στα Γιαννιτσά στο σύνολό της, συμπεριλαμβανομένων όλων των υποδομών και των εγκαταστάσεών της, εξαιτίας της έξαρσης κρουσμάτων.

Η αναστολή λειτουργίας θα διαρκέσει για επτά ημέρες, δηλαδή μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου.

Γιαννιτσά: Αρνούνται να κάνουν τεστ για κορωνοϊό εργαζόμενοι στο εργοστάσιο

Η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας

«Λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου (114 κρούσματα) σε εταιρεία κονσερβοποιίας στη Δ.Ε. Γιαννιτσών, κατόπιν σχετικών ελέγχων, με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, καθώς και σε συνεννόηση με τα στελέχη του ΕΟΔΥ που διενεργούν επιτόπιους ελέγχους, αναστέλλεται η λειτουργία της εν λόγω εταιρείας στο σύνολό της, συμπεριλαμβανομένων όλων των υποδομών και των εγκαταστάσεών της, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19.

Η ανωτέρω αναστολή λειτουργίας ισχύει για 7 ημέρες, από 11-09-2020 και ώρα 06:00 έως 18-09-2020 και ώρα 06:00».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top