Χήρα Γραικού: Πέρασα δύσκολα... έμεινα μόνη και μπήκα στο κάδρο των υπόπτων

Tι λέει η σύζυγος του κτηνοτρόφου για πρώτη φορά λίγο πριν την δίκη

Ξεκίνησε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη για την υπόθεση δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού, τον Νοέμβριο του 2016.

Στο εδώλιο ο 46χρονος έμπορος κρεάτων, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε και έθαψε τον κτηνοτρόφο, μετά από διαπληκτισμό για οικονομικούς λόγους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στρατή Λημνιού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο κατηγορούμενος είπε πριν την ακροαματική διαδικασία ότι δεν αποδέχεται την κατηγορία και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του αλλά και από την οικογένεια Γραικού.

Αδελφός Δημήτρη Γραικού: «Τον σκότωσε για το χρήμα και τον έθαψε ζωντανό»

Η Δέσποινα Τσακαλίδου, η χήρα Γραικού μιλά για πρώτη φορά και ζητά δικαίωση για τη δολοφονία του συζύγου της. «Πρέπει να υπάρξει δικαίωση, αν και για όλους εμάς δεν ξέρω αν θα υπάρξει δικαίωση γιατί ο άνθρωπος μας δε θα γυρίσει πίσω. Απλώς θα κουκουλώσουμε τον πόνο μας, θα ξεχάσουμε όλα αυτά που περάσαμε για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά από πίσω» λέει η Δέσποινα Γραικού. 

Η χήρα του κτηνοτρόφου εξομολογείται ότι επίσης ότι πέρασε δύσκολα όχι μόνο γιατί έμεινε μόνη με δύο παιδιά αλλά και γιατί μπήκε στο κάδρο των υπόπτων. 

Ο νομικός εκπρόσωπος της γυναίκας και των παιδιών του θύματος, Νίκος Καραβελάκης σημείωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σημείωσε ότι του προκαλεί έκπληξη η προσπάθεια απόκρυψης και επί μακρό χρονικό διάστημα αποπροσανατολισμού των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών, από την πλευρά του 46χρονου. Μέχρι και την τελευταία στιγμή ο κατηγορούμενος την πράξη του. 

Δείτε ολόκληρη η  εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top