Ξυλοδαρμός 17χρονου: Τέσσερις προσαγωγές - Ανάμεσά τους και ένας 15χρονος

Αναζητούνται όλα τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας

Δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ανηλίκων σχημάτισε η Ασφάλεια Αθηνών, για συμμετοχή σε ομάδα τουλάχιστον 20 ανηλίκων που ξυλοκόπησαν άγρια έναν 17χρονο, τα απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο Γαλάτσι.

Αποκάλυψη Star: Πώς ανήλικοι κλείνουν ραντεβού για ξύλο μέσω video games

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία προσήγε τέσσερις νεαρούς και συγκεκριμένα έναν 15χρονο, δύο 17χρονους και έναν 18χρονο, τους οποίους αναγνώρισε ο 17χρονος. Στη συνέχεια, ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας, αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο, ο οποίος διέταξε να σχηματιστεί δικογραφία και να αφεθούν ελεύθεροι οι τέσσερις ενώ παράλληλα να αναζητηθούν όλοι οι υπόλοιποι και οι γονείς τους, προκειμένου να συμπληρωθεί η δικογραφία, να διερευνηθεί σε βάθος η κατάσταση και να γίνουν συστάσεις.

Γαλάτσι: Συμμορία ανηλίκων ξυλοκόπησε άγρια 17χρονο

Στις έρευνες και η υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, η οποία, με εντολή του εισαγγελέα Ανηλίκων αναζητά όλα τα μέλη της ομάδας των δραστών και τους γονείς τους, προκειμένου να μπει ένα φρένο στην κατάσταση, καθώς οι παθόντες καταγγέλλουν ότι έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των παιδιών στην περιοχή.

Τι συνέβη - Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η συμμορία των 20 ατόμων φέρεται να έκανε μπούλινγκ σε άλλο παιδί και όταν ο 17χρονος μπήκε στη μέση να τον υπερασπιστεί, όρμησαν εναντίον του, τον πέταξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και γροθιές, τουλάχιστον για 10 λεπτά, όπως καταγγέλλει ο ίδιος.

Το παιδί διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κάτω γνάθου και μώλωπες παντού, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Τελικά οι γιατροί διέγνωσαν κάταγμα κάτω γνάθου και χτυπήματα σε όλο του το σώμα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top