Κορωνοϊός: Σκέψεις για άνοιγμα των σχολείων στις 14 Σεπτεμβρίου

Ανακοινώσεις Κεραμέως τη Δευτέρα - Τι είπε στο Star η Ματίνα Παγώνη

Εν αναμονή επίσημων ανακοινώσεων από το υπουργείο Παιδείας βρίσκονται γονείς και μαθητές για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για ότι θα μετατεθεί μία εβδομάδα μετά η λειτουργία τους, δηλαδή στις 14 Σεπτεμβρίου αντί στις 7 απ΄ ότι αρχικά ανακοινώθηκε.

Κορωνοϊός: Πώς θα γίνει η επιστροφή στα σχολεία – Προσλήψεις εκπαιδευτικών

Ο αυξημένος αριθμός κρουσμάτων στη χώρα μας φαίνεται ότι έχει κινητοποιήσει τις αρχές.

Ήδη, την περασμένη εβδομάδα, πραγματοποιήθηκαν δύο συσκέψεις της ηγεσίας του υπουργείου με τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού και τη Δευτέρα αναμένονται οι ανακοινώσεις με τις λεπτομέρειες για το πώς θα λειτουργήσουν όλες τις εκπαιδευτικές δομές που εποπτεύει το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η υπουργός, Νίκη Κεραμέως, από την αρχή της πανδημίας έως και σήμερα, επαναλαμβάνει διαρκώς ότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται έχουν «οδηγό» τις εισηγήσεις των ειδικών. 

Θεοδωρικάκος: Δωρεάν οι μάσκες στους μαθητές σε όλα τα σχολεία

«Είναι μια καλή σκέψη να ανοίξουν τα σχολεία αργότερα»

Θετική στο άνοιγμα των σχολείων μια εβδομάδα αργότερα εμφανίστηκε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star η κ. Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραια, και Διευθύντρια  Γ΄ Παθολογικής Κλινικής  Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών.
Όπως, χαρακτηριστικά, παρατήρησε, το άνοιγμα των σχολείων μια εβδομάδα αργότερα θα έδινε την ευκαιρία σε γονείς και μαθητές να προετοιμαστούν καλύτερα στις νέες συνθήκες που θα ακολουθήσουν μετά τις ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top