Ευχάριστα τα νέα: Αποσωληνώθηκε η 27χρονη γιατρός στη Λάρισα

Έχει διαγνωσθεί με κορωνοϊό

Ευχάριστα είναι τα νέα για την 27χρονη ειδικευόμενη γιατρό, η οποία νοσηλευόταν διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας, καθώς έχει προσβληθεί από κορωνοϊό. Η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε και σήμερα το πρωί αποσωληνώθηκε. 

Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε 27χρονη γιατρός στη Λάρισα

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Βασιλόπουλος, Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, η εξέλιξη της υγείας της 27χρονης βελτιώνεται συνεχώς, σημειώνοντας πως πρέπει όλοι να δείχνουν προσοχή απέναντι στον κορωνοϊό, γιατί κανείς δεν ξέρει ποιες επιπλοκές μπορεί να εμφανιστούν σε κάθε ασθενή. 

Κορωνοϊός: 262 νέα κρούσματα - 66 στην Αττική, 85 στη Θεσσαλονίκη

Ο κ. Βασιλόπουλος μάλιστα αποκάλυψε πως άλλοι δύο γιατροί, 29 ετών, από την παρέα της 27χρονης ειδικευόμενης, που είχαν πάει όλοι μαζί διακοπές στη Χαλκιδική, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με σοβαρή πνευμονία, αλλά η κατάστασή τους ελέγχεται. 

Κορωνοϊός: Στα 36 έτη κατέβηκε ο μέσος όρος όσων νοσούν στην Ελλάδα!

Όπως έγινε γνωστό η νεαρή γιατρός εμφάνισε συμπτώματα κορωνοϊού όταν επέστρεψε από τις διακοπές της στη Χαλκιδική, όπου είχε πάει με μεγάλη παρέα 11 γιατρών. Από αυτούς, σύμφωνα με τον κ. Βασιλόπουλο, η 27χρονη και οι δύο 29χρονη είναι σε σοβαρότερη κατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό με ήπια συμπτώματα. 

Πώς έγινε εστία μετάδοσης κορωνοϊού συναυλία 2.000 ατόμων στη Χαλκιδική

 Επίσης, το βράδυ της Τρίτης, διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ένας 58χρονος παιδίατρος, με υποκείμενο νόσημα, ο οποίος μεταφέρθηκε εκεί από το νοσοκομείο του Βόλου πριν από δύο μέρες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top