Συναγερμός: Σε νοσοκομείο Λειβαδιάς και στρατόπεδο Βόλου τα νέα κρούσματα

Παραμένει ο συναγερμός και σε Θεσσαλονίκη – Καβάλα

Αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού ώρα με την ώρα. Μετά τις εστίες υπερμετάδοσης σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα, νέα κρούσματα σημειώθηκαν στο νοσοκομείο Λειβαδιάς και σε στρατόπεδο του Βόλου. Επτά περιστατικά εισήχθησαν μάλιστα στο εσπευσμένα στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης. 

Τα κρούσματα του Σαββάτου ανήλθαν στα 110, ενώ σήμερα έγινε γνωστό πως ένας 69χρονος κατέληξε στο «Σωτηρία», ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από κορωνοϊό.  στους 207.

Πέθανε στο «Σωτηρία» 69χρονος από τον κορωνοϊό   

Χθες ήταν μία από τις χειρότερες μέρες από την έναρξη της πανδημίας. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, πάνω από 100 ανθρωποι, οι περισσότεροι από τον «επίμαχο»  γάμο, έσπευσαν να δώσουν δείγμα. Τουλάχιστον 24 επιβεβαιωμένα κρούσματα κατεγράφησαν το Σάββατο στην συμπρωτεύουσα. 

«Βόμβα κορωνοϊού» ο γάμος στη Θεσσαλονίκη!    

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί και στην Καβάλα, καθώς εκτός από τους 24 υπαλλήλους της κρεατοβιομηχανίας και δυο παιδιά υπαλλήλων που νόσησαν, χθες επτά ακόμη νέα περιστατικά της πόλης, εισήχθησαν στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης. 

Συναγερμός και στο νοσοκομείο της Λειβαδιάς, όπου μια μαία, μια ασθενής και μια λεχώνα με το νεογέννητο μωράκι της βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό  και υπάρχει φόβος διασποράς, καθώς νοσηλεύονταν στην ορθοπεδική και στην μαιευτική αντίστοιχα. 

Παράλληλα τέσσερις  στρατιώτες σε στρατόπεδο του Βόλου βρέθηκαν θετικοί. Η έξαρση δημιουργεί μεγάλο προβληματισμό. Κυβέρνηση και υγειονομικές αρχές παρακολουθούν πολύ στενά τις εξελίξεις, με το Μαξίμου μάλιστα να σκέφτεται να ρίξει στη μάχη ξανά τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πρώτο θέμα.

Επιστροφή Τσιόδρα αν χρειαστεί στην ενημέρωση! Τι σκέφτεται το Μαξίμου

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top