Επιστροφή Τσιόδρα αν χρειαστεί στην ενημέρωση! Τι σκέφτεται το Μαξίμου

Θα κλείνουν τα μεσάνυχτα τα bar αν συνεχιστεί η αύξηση των κρoυσμάτων   

Δείτε τι είχε πει στις 26/5/2020 ο Σωτήρης Τσιόδρας όταν σταμάτησε η ενημέρωση από τον ίδιο για τα κρούσματα του κορωνοϊού 

H κυβέρνηση εξετάζει την  επιστροφή στην ενημέρωση του επικεφαλής της επιτροπής των λοιμωξιολόγων Δημήτρη Τσιόδρα αν χρειαστεί, για τη δημιουργία κλίματος κοινωνικής και υγειονομικής επαγρύπνησης σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

«Βόμβα κορωνοϊού» ο γάμος στη Θεσσαλονίκη!   

Αυτό θα γίνει κατά το δημοσίευμα εφόσον συνεχιστεί η ανοδική τάση τον Αύγουστο, ενώ  κάθε ημέρα θα εξετάζονται  νέα μέτρα στην προσπάθεια να αποτραπεί ένα δεύτερο κύμα. Φυσικά, όπως συνέβαινε και προηγουμένως, θα συνεχίσει να συμμετέχει στην ενημέρωση και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος εξειδικεύει τα μέτρα από πλευράς Πολιτείας.  

Όπως αναφέρεται, το ενδεχόμενο επιδείνωσης της σοβαρής επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας παραμένει πάντα ανοιχτό, με τον Αύγουστο να εξελίσσεται σε καυτό μήνα λόγω της υψηλής τουριστικής κίνησης, αλλά και λόγω των περιοριστικών μέτρων που φέρνει.

Τέλος η ενημέρωση από το υπ.Υγείας- Τσιόδρας: «Σας ευχαριστώ για όλα»

ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΡ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ 

Σύμφωνα με την εφημερίδα το μεγάλο πρόβλημα και το μεγάλο στοίχημα είναι ο συνωστισμός σε κέντρα διασκέδασης και παραθαλάσσια μπαρ, στα οποία από την 1η του μήνα και για τουλάχιστον μία εβδομάδα απαγορεύονται οι όρθιοι πελάτες, καθώς δεν μπορούσαν και να ελεγχθούν οι αποστάσεις.  

Θεοχάρης - Τσιόδρας: Να ανοίξουμε τον τουρισμό, αλλά να μην ξανακλείσουμε!

Όπως επίσης αναφέρεται πιθανόν το συγκεκριμένο μέτρο να επεκταθεί για μεγαλύτερο διάστημα, καθώς απαιτούνται τουλάχιστον 10 - 15 ημέρες προκειμένου να φανεί το αποτέλεσμα κάθε μέτρου. 

Σε περίπτωση που δεν μπει φρένο στην κυκλοφορία του κορωνοϊού όπως αυτό θα αποτυπωθεί στα νέα κρούσματα, στις νοσηλείες, στις διασωληνώσεις και τους θανάτους , θα ενεργοποιηθεί το σχέδιο για αυστηρό, συρρικνωμένο ωράριο λειτουργίας των μπαρ και λοιπών παρεμφερών χώρων διασκέδασης, απ' όπου φαίνεται να ξεκινά η δημιουργία πολλών κύκλων μετάδοσης, με τους νέους, κατά κύριο λόγο, θαμώνες να αψηφούν τις συστάσεις και τους κανόνες για προστασία από τον κορωνοϊό.


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top