«Βόμβα κορωνοϊού» ο γάμος στη Θεσσαλονίκη!    

Αγωνία για τα αποτελέσματα των τεστ για 150 άτομα  

Γάμος Θεσσαλονίκη

Σε «επιδημιολογική βόμβα» εξελίσσεται ο γάμος και το γαμήλιο γλέντι που έγινε στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο. Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού σπεύδουν ο ένας μετά τον άλλον για τεστ κορωνοϊού

Θεσσαλονίκη: Σε συναγερμό οι υγειονομικοί μετά τα θετικά κρούσματα σε γάμο

Μέχρι στιγμής τουλάχιστον 19 άτομα έχουν βρεθεί θετικά στον Covid -19. 

Πιο συγκεκριμένα, έχουμε 12 θετικά δείγματα στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, δύο θετικά στο νοσοκομείο Παπανικολάου και 5 θετικά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, στο οποίο προσήλθαν χθες πάνω από 50 άτομα για τεστ. 

Θεσσαλονίκη: 10 κρούσματα μετά από γάμο - Με κορωνοϊό γαμπρός και πεθερός

Τα αποτελέσματα αναμένονται σήμερα, ενώ την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες,  πολλοί από τους καλεσμένους του επιμαχου γάμου πήγαν σε ιδιωτικά εργαστήρια για να δουν αν έχουν προσβληθεί ή όχι από τον ιό, και ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και κάποιοι θετικοί, οι οποίοι έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό. Συνολικά περίπου 100 άτομα από τα 150 έχουν δώσει δείγμα. 

Η ανησυχία είναι μεγάλη, αλλά το παρήγορο είναι ότι όλοι όσοι βρέθηκαν θετικοί εμφανίζουν ήπια συμπτώματα και ελάχιστοι χρειάστηκαν νοσηλεία. 

Την ίδια ώρα, τα κρούσματα στην Καβάλα αυξάνονται, καθώς θετικοί ήταν στον κορωνοπϊό 24 εργαζόμενοι σε γνωστή κρεατοβιομηχανία της πόλης. 

Συναγερμός στην Καβάλα: 24 κρούσματα Covid -19 σε εργοστάσιο! 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top