Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στον Στέφανο Χίο 

Είχε και συνεργό ο εκτελεστής – Διέφυγαν με μοτοσικλέτα 

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τις κάμερες του σπιτιού του Στέφανου Χίου ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ο δημοσιογράφος, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με πυροβολισμούς, βγήκε από το νοσοκομείο και προσπαθεί να αναρρώσει. 

Στη δημοσιότητα το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στον Στέφανο Χίο

Το νέο οπτικό υλικό είναι από την πλαϊνή κάμερα ασφαλείας του σπιτιού του δημοσιογράφου στο σπίτι του στα Βριλήσσια. Όπως φαίνεται στην επίθεση, συμμετείχαν τουλάχιστον δυο άτομα. 

Η μηχανή με τους άγνωστους φτάνει στο στενό όπου μένει ο Στέφανος Χίος και κατεβαίνει ο συνοδηγός. Τρέχει προς το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου και όταν φτάνει στο παράθυρο του οδηγού τον πυροβολεί δύο φορές. Ο Στέφανος Χίος ανοίγει την πόρτα και παρά τα τραύματά του προσπαθεί να κυνηγήσει τον πιστολέρο. 

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Στέφανος Χίος

ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ – ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ 

Ο συνεργός του, τον περιμένει με την μηχανή της μοτοσικλέτας αναμμένη για να διαφύγουν. Βλέποντας ότι το παρ’ ολίγον θύμα τους ακολουθεί ο δράστης σταματά για λίγο και κινείται προς τον Στέφανο Χίο θέλοντας να τον εκφοβίσει  

Μέσα σε δευτερόλεπτα οι δυο άγνωστοι εξαφανίζονται στα στενά της περιοχής και ο δημοσιογράφος, ο οποίος αιμορραγεί, παίρνει τον δρόμο για το Σισμανόγλειο νοσοκομείο. 

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ – ΦΥΛΑΞΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ 

Αυτό το βίντεο αλλά και άλλα από τις κάμερες των γύρω σπιτιών μελετούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι το πήραν στα χέρια τους. Ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει από εδώ και στο εξής φύλαξη από τρεις αστυνομικούς ενώ θα υπάρχει και  επιτήρηση του σπιτιού του και των γραφείων της εφημερίδας. 

Τις επόμενες μέρες θα δώσει πλήρη κατάθεση στους αστυνομικούς καθώς βγήκε από το νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με την βαλλιστική εξέταση που έγινε, το 9αρι πιστόλι δεν είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη παράνομη ενέργεια. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top