Στη δημοσιότητα το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στον Στέφανο Χίο

Σε απόσταση αναπνοής ο δημοσιογράφος από τον εκτελεστή

Δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στον δημοσιογράφο, Στέφανο Χίο, έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.

Ο Στέφανος Χίος έφτασε με το λευκό του αυτοκίνητο, με το ρολόι να δείχνει 12 λεπτά πριν τις τρεις το πρωί. Ο δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, τον πλησίασε από το ανοιχτό παράθυρο του οδηγού και έφερε το πρόσωπό του σε απόσταση αναπνοής από τον Στέφανο Χίο. 

Επίθεση στον Στέφανο Χίο: Η στιγμή που τον πυροβολεί ο δράστης

Είχε σχεδόν μπει μέσα στο αυτοκίνητο και τότε ο δημοσιογράφος φαίνεται ότι με μια ενστικτώδη κίνηση επιβίωσης, άνοιξε την πόρτα με δύναμη, θέλοντας να απομακρύνει τον εκτελεστή του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η σύζυγος του δημοσιογράφου με τη βοήθεια τεχνικού, να παραδώσει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας το βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος. 

Στέφανος Χίος: «Ο δράστης φορούσε κουκούλα κι είχε σχιστά μάτια»

Στο μεταξύ ο Στέφανος Χίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ από όπου έδωσε μια πρώτη κατάθεση, στην οποία περιέγραψε απλώς τα γεγονότα της περασμένης Δευτέρας. 

«Όταν θα είμαι λίγο καλύτερα και συνέλθω, θα μπορέσω να σκεφτώ και να σας βοηθήσω στις έρευνες σας» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, οι οποίοι τις επόμενες μέρες θα πάρουν και νέα, πιο λεπτομερή κατάθεση από τον Στέφανο Χίο. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top