Στέφανος Χίος: «Ο δράστης φορούσε κουκούλα κι είχε σχιστά μάτια»

Όσα είπε στους αστυνομικούς για την επίθεση εναντίον του

Κατάθεση για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του έδωσε χθες ο Στέφανος Χίος μέσα από το ΚΑΤ, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται, χωρίς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία. 

Επίθεση στον Στέφανο Χίο: Έδωσε την πρώτη του κατάθεση ο δημοσιογράφος

Ο ίδιος φέρεται να περιέγραψε τον δράστη και να είπε στους αστυνομικούς πως τον τελευταίο καιρό δεχόταν απειλές για ρεπορτάζ που δημοσίευε η εφημέριδα «Μακελειό», την οποία εκδίδει. 

«Ο δράστης που με πυροβόλησε φορούσε κουκούλα, ενώ τα μάτια του είχαν σχιστοειδές σχήμα. Δεχόμουν απειλές για δημοσιεύματα της εφημερίδας μου», είπε ο δημοσιογράφος. 

Επίθεση εναντίον Στέφανου Χίου: Πού στρέφονται οι έρευνες

Περιέγραψε ακόμα πως μόλις άρχισε να δέχεται τους πυροβολισμούς άνοιξε με δύναμη την πόρτα του αυτοκινήτου του και χτύπησε τον δράστη στο χέρι που κρατούσε το όπλο. 

Νέα στοιχεία για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Στέφανου Χίου

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και ήδη έχει συγκεντρώσει βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σπίτι του δημοσιογράφου, αλλά και στα γειτονικά σπίτια. 

Πυροβόλησαν τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Χίος τα ξημερώματα της Δευτέρας δέχθηκε δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι του, όταν άγνωστο τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε στον λαιμό και στα πλευρά. 
Μετά την επίθεση εξαφανίστηκε πιθανόν με τον συνεργό του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top