Επίθεση στον Στέφανο Χίο: Έδωσε την πρώτη του κατάθεση ο δημοσιογράφος

Οι απειλές που δεχόταν για δημοσιεύματα της εφημερίδας του

Την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, ο οποίος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ μετά την επίθεση με πυροβολισμούς που δέχθηκε έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια. 

Επίθεση εναντίον Στέφανου Χίου: Πού στρέφονται οι έρευνες

Ο δημοσιογράφος φέρεται να έδωσε κάποια πρώτα στοιχεία για απειλές που δεχόταν, λόγω ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εφημερίδα «Μακελειό» που εκδίδει. Ο ίδιος φέρεται να αποδίδει τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του σε άτομα που ήθελα να τον κάνουν να σταματήσει τα δημοσιεύματα που τους ενοχλούσαν. 

Η κατάθεση δεν διήρκησε πολλή ώρα, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται και οι αστυνομικοί θα επικοινωνήσουν ξανά μαζί με τον δημοσιογράφο στο επόμενο διάστημα.

Νέα στοιχεία για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Στέφανου Χίου

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Χίος δέχθηκε επίθεση από έναν ένοπλο χθες τα ξημερώματα έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια, την ώρα που στάθμευε το αυτοκίνητό του.

Πυροβόλησαν τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο

Ο δράστης τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και τον τραυμάτισε στον λαιμό και στα πλευρά. Ο δημοσιογράφος άνοιξε την πόρτα του οδηγού, χτύπησε τον δράστη και αυτή η κίνηση είχε σαν αποτέλεσμα να μπλοκάρει το όπλο του και να αναγκαστεί να τραπεί σε φυγή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top