Τεστ κορωνοϊού έκανε ο Άκης Τσοχατζόπουλος - Τι έδειξε το αποτέλεσμα

Νοσηλεύεται με πνευμονία

Στο Σισμανόγλειο νοσηλεύεται από το πρωί της Παρασκευής ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος, με πνευμονία. Ο πρώην υπουργός υποβλήθηκε σε τεστ του κορωνοϊού και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Στο Σισμανόγλειο εκτάκτως ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Το μεσημέρι, υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και έγινε η εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Ο πρώην υπουργός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του.  Είναι φανερά ταλαιπωρημένος, έχει όμως επαφή με το περιβάλλον και συνομιλεί με τη σύζυγό του.

Σταμάτη: «Η οικογένεια μας δοκιμάζεται για μίαν ακόμα φορά»

Η κατάσταση της υγείας του ήταν επιβαρυμένη τον τελευταίο καιρό. Παρακολουθείται από τους γιατρούς και στο πλευρό του είναι η Βίκυ Σταμάτη, η οποία εξέδωσε δήλωση για την κατάσταση της υγείας του. 

Η δήλωση έχει ως εξής:

«Η οικογένεια μας δοκιμάζεται για μίαν ακόμα φορά. Όλα αυτά, που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Άκη. Αυτήν την στιγμή, όπως γνωρίζετε, νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική με συμπτώματα πνευμονίας, είναι ωστόσο αγωνιστής, επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και δεν σταματά στιγμή να μας στηρίζει με τον δοτικό του χαρακτήρα. Με την βοήθεια του Θεού, γιατί μόνον αυτήν έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top