Νέα τροπή παίρνει ο θάνατος 20χρονης που είχε βρεθεί απαγχονισμένη σε γιοτ

Αναπάντητα ερωτήματα 2 χρόνια μετά - Δεν αποκλείουν ηθικό αυτουργό

Nέα τροπή παίρνει το θρίλερ με τον θάνατο της 20χρονης καλλονής που είχε βρεθεί απαγχονισμένη σε γιοτ κροίσου στην Κεφαλονιά το 2018. Σύμφωνα με την daily telegraph προκύπτουν ερωτήματα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει ηθικός αυτουργός. 

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στα Φιλιατρά: Συνελήφθη ένας 34χρονος Πακιστανός

Τι είχε προηγήθηκε λίγες ώρες πριν το όμορφο μοντέλο βρεθει νεκρό στο πίσω μέρος της  θαλαμηγού που είχε δέσει στη Κεφαλονιά; H ψυχολογία της δεν ήταν καλή. Τη μοιραία νύχτα είχε παρει τηλέφωνο τη μητέρα της κλαίγοντας. Της μίλησε για εναν καυγά με κάποιον στο σκάφος. 

Bίντεο έχει καταγράψει την 20χρονη λίγο πριν εντοπιστεί νεκρή  

Σύμφωνα με την Daily Telegraph της Αυστραλίας οι αρχές δεν ερεύνησαν ποτέ τη θαλαμηγό πριν να αποπλεύσει από την Κεφαλονιά, την ώρα που όπως αποκαλύπτεται υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει το 20χρονο κορίτσι λίγα λεπτά πριν εντοπιστεί το άψυχο κορμί της.  

Το μυστήριο με το βίντεο που δεν εξέτασε ο ιατροδικαστής  

Έγκλημα Κέρκυρα: Εξετάζουν σχέση με την εκτέλεση στη Βάρη
 

Η ιατροδικαστικη έκθεση είχε δείξει ότι το κορίτσι έβαλε τέλος στη ζωή της. Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας όμως δεν εξέτασε ποτέ το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διέθετε το υπερπολυτελές σκάφος. 
 
Ο Ηλίας Μπογιόκας - ιατροδικαστής είπε «Επειδή ο τόπος θανάτου ήταν στην Κεφαλονιά δεν μπορούσε να γίνει αυτοψία. Άκουσα ότι πιθανότατα να υπήρχαν κάποιες βιντεοσκοπήσεις απο κάποιες μηχανές στο λιμάνι, όμως εγώ δεν έλαβα γνώση και δεν γνωρίζω άλλωστε αυτό εξετάζεται πάντα απο την ανακριτική αρχή κι αν χρειάζεται κάποια περαιτέρω ειδικη εξέταση απο ιατροδικαστή ,των φιλμ, τότε μας δίνουν και εμάς».

Δολοφονία Μακρή: Η κλήση που «καίει» τον έναν κατηγορούμενο

Οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν έδειξαν ότι η Σινέντ Μακναμάρα δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ή άλλων ουσιών και άρα «είχε πνευματική διαύγεια και το πιθανότερο είναι ότι είχε κάποιο άλλο πρόβλημα που την έφερε σε ψυχολογικό αδιέξοδο.Η οικογένεια της δυο χρόνια μετά ακόμη περιμένει να πάρει απαντήσεις. 

Δείτε εδώ το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων
 

 
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top