Απόπειρα αρπαγής 10χρονης: Ελεύθερος υπό όρους ο 63χρονος

Απολογήθηκε στην ανακρίτρια

Αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους ο 63χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια νωρίτερα τη Δευτέρα. Υπενθυμίζεται πως κατηγορείται για την απόπειρα αρπαγής 10χρονου κοριτσιού την περασμένη Παρασκευή, στο κέντρο της πόλης.

Απόπειρα αρπαγής 10χρονης στη Θεσσαλονίκη - Στον ανακριτή ο συνταξιούχος

Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, αφορούν την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την αυτοπρόσωπη εμφάνιση, δυο φορές τον μήνα, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει.

Ο 63χρονος είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή και την επομένη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου. Προανακριτικά, ο 63χρονος αρνήθηκε την κατηγορία, ισχυριζόμενος ότι η ανήλικη τον ακολούθησε.

63χρονος Θεσσαλονίκη: «Η 10χρονη με ακολούθησε!» 

Επισήμανε μάλιστα ότι είχε βοηθήσει το 10χρονο κορίτσι τρεις μέρες πριν το περιστατικό αγοράζοντας ρούχα, γλυκά και ένα κινητό τηλέφωνο συνολικής αξίας 100 ευρώ.

Την Παρασκευή όπως είπε, η μικρή τον είδε σε παραλιακή καφετέρια και έγινε φορτική ζητώντας και άλλα υλικά αγαθά. Ο άνδρας έφυγε από το σημείο και πήγε στην οδό Τσιμική όπου ήταν η μητέρα της και εκεί συνελήφθη.

Το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, επαίνεσε τους δυο δημοτικούς αστυνομικούς που κινητοποιήθηκαν ύστερα από καταγγελία πολίτη, ακολούθησαν τον 63χρονο και τον υπέδειξαν στους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top