Καταγγελίες κατά της 33χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Μας νάρκωσε και μας βίασε»

Τι απάντησε η κατηγορούμενη για την αρπαγή της 10χρονης

Νέες καταγγελίες κατά της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη έκαναν δύο γυναίκες στις Αρχές.

Υπόθεση Μαρκέλλας: Τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό ψάχνουν οι Αρχές

«Μας νάρκωσε και μας βίασε» κατέθεσαν οι δύο γυναίκες στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας της 33χρονης κατηγορούμενης για την απαγωγή της μαθήτριας άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου». 

Η ίδια στην απολογία της ισχυρίστηκε ότι εκδιδόταν και σύμφωνα με τον δικηγόρο της, οι γυναίκες αυτές ήταν ένα από τα ροζ ραντεβού της. «Είπε ξεκάθαρα σταράτα, χωρίς κανέναν εκβιασμό, ότι εξιδίδετο επί χρήμασι» είπε ο δικηγόρος.  

Μαρτυρία ντοκουμέντο: «Η 10χρονη μου είπε ότι την έδεσαν με χειροπέδες»

Οι Αρχές έχουν πεισθεί οτι η 33χρονη δεν είπε όλη την αλήθεια. Αναζητούν το κύκλωμα που παραπέμπει σε παιδική πορνογραφία, καθώς υπάρχουν στοιχεία που τους οδηγούν σε αυτή την κατεύθυνση.

Η μαθήτρια όταν αφέθηκε ελεύθερη, είπε πολλά στη γυναίκα που τη βρήκε. Η μαρτυρία της δίνει στις Αρχές στοιχεία. «Όταν τη βρήκα μου έδειξε τα χέρια της, είχαν κόκκινα σημάδια στους καρπούς της. Μου είπε ότι την είχαν δέσει με χειροπέδες» ισχυρίστηκε η γυανίκα.  

Αρπαγή 10χρονης: Σε τεστ DNA υποβλήθηκε η 33χρονη κατηγορούμενη

«Τη ρώτησα αν την πείραξε η γυναίκα και μου είπε "ναι" και μου είπε οτι πονούσε σε συγκεκριμένο σημείο. Η γυναίκα της έδωσε χάπι και πονούσε το στομάχι του κοριτισιού. Μετά μου είπε ότι της έδωσε 30 ευρώ για να μη μιλήσει πουθενά και να πάρει ταξί και να πάει σπίτι της». 

Δικηγόρος 10χρονης: «Η 33χρονη ήξερε ακόμα και πώς θα δώσει τα ναρκωτικά»

Η οικογένεια της 10χρονης υποστηρίζει ότι η 33χρονη κινήθηκε βάσει σχεδίου και ότι είχε συνεργούς.

Η υπόθεση της απαγωγής του κοριτσιού παραμένει ανοιχτή. Η εμπλοκή και άλλων ατόμων θεωρείται το πιθανοτότερο σενάριο, μένει να βρεθούν και οι αποδείξεις.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top