Κοζάνη: Άνδρας εισέβαλε με τσεκούρι σε ΔΟΥ - Δύο διασωληνωμένοι

Τραυμάτισε συνολικά τέσσερις υπαλλήλους

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στην Εφορία Κοζάνης, όταν ένας άνδρας εισέβαλε μέσα στο κτίριο και επιτέθηκε με τσεκούρι εναντίον τεσσάρων υπαλλήλων. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι υπάλληλοι τραυματίστηκαν κι έπεσαν αιμόφυρτοι στο έδαφος και δύο από αυτούς είναι διασωληνωμένοι. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του διασωληνωμένου άνδρα είναι πολύ σοβαρή, ενώ η διασωληνωμένη γυναίκα αναμένεται να μεταφερθεί εντός της ημέρας σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Όπως αναφέρει το kozan.gr, ο δράστης  είχε κρυμμένο το τσεκούρι σε έναν σάκο, γι' αυτό δεν έγινε αρχικά αντιληπτός. Η επίθεση στους εργαζομένους έγινε στο Τμήμα Εισοδήματος της ΔΟΥ.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης φέρεται να ακινητοποιήθηκε από τους άλλους υπαλλήλους και να συνελήφθη από την αστυνομία.

Μάλιστα, ο 45χρονος δράστης φαίνεται ότι είναι γνωστός στην Αστυνομία, καθώς είχε συλληφθεί το 2017 για φθορές σε παρκόμετρα της πόλης.

Σύμφωνα με το Kozanimedia, μόλις συνελήφθη από τους άντρες της Αστυνομίας επαναλάμβανε τη φράση «Σας άρεσε έ;», ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ υπάλληλοι της ΔΟΥ ανέφεραν ότι ο δράστης τις τελευταίες ημέρες πήγαινε συχνά στο μέρος, χωρίς λόγο, και είχε συνομιλίες με εργαζόμενους, τους οποίους και ενοχλούσε.

Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη και με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης Στέργιο Γκανάτσιο, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών στη ΔΟΥ Κοζάνης.

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top