Ψευτογιατρός: Σε χειρόγραφο ντοκουμέντο έγραφε από βότανα μέχρι ενέσεις

Οι καταθέσεις συγγενών θυμάτων σοκάρουν

Ο ψευτογιατρός του Κορωπίου για να πείσει τα ανυποψίαστα θύματα του έφθασε στο σημείο να εμφανίζεται ακόμα και ως γιατρός του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. 
Το STAR και η Τασούλα Παπανικολάου φέρνουν στο φως νέα χειρόγραφα ντοκουμέντα του Κόντου, στα οποία γράφει για ενέσεις και βότανα σε ασθενείς του.

Αποκλειστικό-Star: Αυτές είναι οι χειρόγραφες συνταγές του ψευτογιατρού!

Σε αυτό το χειρόγραφο σημείωμα αποδεικνύεται η επικίνδυνη δράση του ψευτογιατρού. Έδινε ιατρικές συμβουλές σε ασθενείς που είχαν πρόβλημα  με τη χολή τους, έδινε βότανα αλλά και ενέσεις αρτεμισίνης  για πολυκυστικές ωοθήκες όπως αναφέρει.
H αρτεμισίνη είναι ένα πολύ βαρύ φάρμακο και χρησιμοποιείται μόνο για την ελονοσία. Ταυτόχρονα σημειώνει για ασθενή οτι πρέπει να κάνει αξονική αλλά και μαγνητική  γράφοντας τα σύμβολα.Και ολα αυτα χωρις να διαθέτει πτυχίο ιατρικής. 

Οι καταθέσεις συγγενών θυμάτων σοκάρουν. Ζητούσε χιλιάδες ευρώ για αυτά τα μπουκαλάκια με βότανα που φέρνει στο φως αποκλειστικά το STAR. Πάνω σε ετικέτες έγραφε και τις δοσολογίες.Τα χορηγούσε ακόμα και σε παιδιά με βαριές ασθένειες αντί της κανονικής τους ιατρικής θεραπείας. Μπροστά στο κέρδος δεν υπολόγισε την ανθρώπινη ζωή. 

Ψευτογιατρός: Αυτά είναι τα «θαυματουργά» μπουκάλια που έδινε σε ασθενείς

Από τις μαρτυρίες προκύπτει ότι ο Κόντος είχε λάβει για βότανα και ενέσεις χιλιάδες ευρώ κυρίως σε επιταγές.Στη συνέχεια φέρεται να κάνει δωρεές σε μοναστήρια. 
Οι αρχές αναζητούν τη διαδρομή του χρήματος.Μία επιταγή ύψους 7.124 ευρώ που δόθηκε στον ψευτογιατρό απο τον πατέρα θύματος στις 24 Μαρτίου του 2017 δόθηκε στη συνέχεια απο τον Κόντο ως δωρεά σε μοναστήρι  στο Άγιο Όρος και εξαργυρώθηκε απο επαγγελματία στην Θεσσαλονίκη στις 27 Μαρτίου του 2020 τρία χρόνια δηλαδή μετά. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top