Με μουσική αποχαιρέτησαν τον Μάριο που «έσβησε» σε τροχαίο στην Ελασσόνα

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας και στην κηδεία της 19χρονης Μάρθας

Με μουσική, την οποία αγαπούσε περισσότερο από κάθε τι, αποχαιρέτησαν οι δικοί του άνθρωποι τον άτυχο Μάριο που «έσβησε» σε τροχαίο στην Ελασσόνα.

Έτσι ακριβώς τον αποχαιρέτησαν η οικογένεια του, η συντροφός του, Δήμητρα, οι φίλοι του. Οι άνθρωποί του τον συνόδευσαν από το σπίτι μέχρι τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Λάρισας όπου τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία, με όργανα και το παραδοσιακό τραγούδι που χορεύουν οι γαμπροί στη Θεσσαλία.

Ο Μάριος ήταν ένα παιδι χαμογελαστό, τον αγαπούσαν όλοι, είχε όνειρα. Όλα αυτά όμως κόπηκαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το βράδυ της Τετάρτης όταν το παλικάρι, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από μάθημα μουσικής κι ενώ βρισκόταν στην Εθνική Λάρισας - Κοζάνης, στο ύψος της Ελασσόνας, ένα αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω του οδηγώντας τον 32χρονο στον θάνατο.

To τελευταίο «αντίο» είπαν και στη 19χρονη Μάρθα από τα Τρίκαλα

Σκηνές αρχαίας τραγωδία εκτιλίχθυκαν στην κηδεία της Μάρθας. Τραγικές εικόνες οι γονείς της, ο αδερφός της, οι δεκάδες φίλοι της. 

Τραγωδία στα Τρίκαλα: 19χρονη έμεινε με το μηχανάκι και την παρέσυρε ΙΧ

Υπενθυμίζεται ότι η όμορφη κοπέλα έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Τρικάλων - Λάρισας. Στεκόταν στην άκρη του δρόμου με μια φίλη της καθώς είχε χαλάσει το μηχανάκι τους. Είχαν πάρει τηλέφωνο τους γονείς τους και περίμεναν να πάνε να τις πάρουν.

Κάτω απο άγνωστες συνθήκες, ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους τραυματίζοντας θανάσιμα τη Μάρθα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top