Συγκλονίζει η σύντροφος του ποδοσφαιριστή που σκοτώθηκε σε τροχαίο

«Ήταν ο έρωτας της ζωής μου»

Θρήνο στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει προκαλέσει η είδηση του χαμού του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Σκαφτούρου σε τροχαίο δυστύχημα στην Οία της Σαντορίνης, όπου έμενε μόνιμα το τελευταίο διάστημα. Συγκλονίζουν τα λόγια της συντρόφου του.

Ο Παναγιώτης Σκαφτούρος κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του το οποίο και ανετράπη.

Συγκλονισμένη η σύντροφός του περιγράφει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Σκάι το τελευταίο τους τηλεφώνημα.

«Είμαι σοκαρισμένη, είμαι σοκαρισμένη. Περπατάω και νομίζω ότι περπατάει δίπλα μου. Εμένα ήταν ο άνθρωπός μου, ερχόταν στο σπίτι μου, με πήρε τηλέφωνο, μου είπε "έρχομαι". Και έγινε δύο λεπτά, δηλαδή αν οδηγούσε άλλα δύο λεπτά θα είχε φτάσει σπίτι. Εγώ τον περίμενα στο σπίτι και δεν ήρθε ποτέ και πήγα και τον βρήκα κάτω». 

Ο Παναγιώτης Σκαφτούρος που πριν από ένα χρόνο είχε κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια,  ζούσε μόνιμα στην Σαντορίνη. 

Τα τελευταία χρόνια είχε δημιουργήσει μία μικρή ξενοδοχειακή μονάδα, ένα όνειρο ζωής που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει. 

«Δεν πρόλαβε ήθελε να δει το ξενοδοχείο να ανοίγει φέτος, μαζί τα φτιάξαμε όλα κι έλεγε "μακάρι να τελειώσουμε". Ήταν ο έρωτας της ζωής μου, ήταν μέσα μου δεν μπορώ να στο εξηγήσω γιατί είναι ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα στη ζωή μου». 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top