Επίθεση βιτριόλι: Η κατηγορούμενη δεν τρώει και δε μιλάει σε κανέναν

Κρατείται μέχρι την απολογία της, την ερχόμενη Τρίτη

Τα  κινητά τηλέφωνα και το λάπτοπ της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι έχουν μπει για τα καλά στο μικροσκόπιο. Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών περιμένουν να «μιλήσουν» οι επαφές, τα μηνύματα και οι αναζητήσεις της στο διαδίκτυο.

Βιτριόλι: Πόσο εύκολα μπορεί να βρει κάποιος το «υγρό όπλο της αντιζηλίας»

Η ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείεται να φέρει στο φως και νέα στοιχεία, όπως από πού αγόρασε την περούκα, το βιτριόλι κι αν φυσικά υπήρχε συνεργός που τη βοήθησε στο σατανικό της σχέδιο.

«Από τα τέλη Ιανουαρίου μία γυναίκα παρακολουθούσε τη γειτονιά της Ιωάννας»

Οι αρχές επίσης εξετάζουν με μεγάλη προσοχή το ενδεχόμενο η 35χρονη να είναι η ίδια γυναίκα που παρακολουθούσε την Ιωάννα από τον Ιανουάριο. Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη, μέχρι στιγμής, δεν αποδέχεται τις κατηγορίες. Αρνείται να πάντα. Τρεις μέρες δε μιλάει σε κανέναν, δεν τρώει, δε θέλει να δει ούτε τους δικούς της ανθρώπους. 

Επίθεση με βιτριόλι: Ένα έγκλημα για ασήμαντο λόγο;

Την ερχόμενη Τρίτη θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή. Ο συνήγορος της δεν αποκλείεται  να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star στις 19:50, ο Βαγγέλης Γκούμας έχει εξασφαλίσει μια μαρτυρία ντοκουμέντο από πρόσωπο κλειδί, με το οποίο επικοινώνησε η 35χρονη. Από εκείνη την επικοινωνία, οι αρχές άρχισαν να ενώνουν  τα κομμάτια του παζλ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top